Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Apa sampeyan ngrancang masa depan, pengin ngganti proyek utawa pengin maju ing proyek profesional, Ingrid Pieronne ndhukung sampeyan kanggo ngatur karir. Ngerteni luwih becik sampeyan, identifikasi nilai tambah sampeyan lan pahami babagan pasar kerja supaya bisa nyiyapake proyek sing realistis lan bisa dipikolehi. Ing latihan iki, sampeyan bakal nemokake saran lan cara supaya bisa otonom ing manajemen lintasan profesional.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Simulasi medis: terserah sampeyan!