Yen sampeyan ora duwe rutin sing jelas kanggo ngatasi email sampeyan, bisa cepet dadi sumber kerugian wektu sing akeh. Ing sisih liyane yen sampeyan nindakake apa sing dibutuhake ing tingkat organisasi supaya ora diserang dening puluhan email sing durung diwaca. Banjur sampeyan bisa mbebasake atine saka kemungkinan ora ana email sing penting. Ing artikel iki kadhaptar sawetara praktik sing wis dibuktekake. Kanthi ngetrapake, sampeyan bakal bisa ngatur kothak layang kanthi luwih tentrem.

Nggawe email apa wae kanthi otomatis utawa folder kanthi otomatis utawa kanthi manual.

 

Iki minangka jinis metode sing bisa ngidini email kanthi cepet kanthi cepet. Sampeyan bisa milih ngelaskan email kanthi tema, miturut subyek, kanthi pungkasan. Sing penting kanggo njupuk keuntungan kabeh fitur kothak layang kanggo ngatur surat kanthi cara operasional. Sawise sampeyan nggawe direktori kanthi folder lan subfolder miturut mode organisasi sing cocog karo sampeyan. Saben pesen bakal ana ing kothak layang kaya saben file kertas ing meja sampeyan. Dadi, yen wayahe wis kliwat kanggo ngolah email, sampeyan bisa musatake 100% kanggo tugas liyane.

maca  Piranti lunak lan aplikasi: latihan gratis kanggo nguwasani prinsip

Rencanakake wektu tartamtu kanggo ngolah email sampeyan

 

Mesthi wae, sampeyan kudu tetep responsif lan bisa ngolah pesen sing ngenteni tanggepan langsung saka sampeyan. Kanggo liyane, rencana wayahe sing paling relevan, kanggo ngatasi email sampeyan kanthi cara sing konsisten. Miwiti kanthi nyiyapake kabeh unsur sing perlu kanggo proses pakaryan. File kertas, stapler, printer, kabeh kudu gampang kanggo nggampangake konsentrasi. Ora masalah nalika milih. Saiki kothak layang diatur minangka pusat pengepalan pos, sampeyan bisa ngolah email kanthi tenang kanthi efisien lan kecepatan.

Mbusak kothak surat sampeyan kanthi mbusak kabeh buletin sing ora perlu

 

Apa kothak layang sampeyan terus dilatih dening buletin utawa iklan sing ora pati kasengsem? Ati-ati ngilangi kothak surat kabeh newsletter iki sing katon luwih spam tinimbang apa wae. Sampeyan kudu langganan kanthi sistematis saka kabeh dhaptar mailing sing ora nggawa konkrit lan bisa cepet invasi. Sampeyan bisa nggunakake alat kaya Resik ngendi Mbukak kunci Me tindakake prelu ing sawetara klik. Tanpa mbuwang esuk, solusi jinis iki bakal mbantu sampeyan nolak polusi digital iki. Ewonan email bisa diproses kanthi cepet.

Nggawe tanggapan otomatis

 

Sampeyan bakal lunga kanthi liburan suwene. Rincian sing ora bakal dilalekake, ngaktifake balesan kanthi otomatis kothak layang otomatis. Iki minangka perkara sing penting supaya kabeh wong sing sampeyan sambungake kanthi profesional kanthi email, mula kepenak sampeyan ora ngerti. Akeh salah paham sing bisa ditindakake nalika pelanggan utawa supplier ilang sabar, amarga pesen kasebut tetep ora bisa ditrapake. Iki bisa nyingkiri kanthi pesen cendhak sing bakal dikirim kanthi otomatis sajrone liburan. Sampeyan mung kudu nyatakake tanggal bali saka liburan lan ngapa ora dadi email saka rekan kerja yen perlu.

maca  Teknik pemasaran web: pelatihan gratis

Suhu jumlah email sing dikirim kanthi salinan

 

Kanthi sistematis nggunakake email sing dikirim ing salinan karbon (CC) lan salinan karbon sing ora katon (CCI) kanthi cepet bisa ngasilake ijol-ijolan telas. Wong sing kudune nampa pesen kanggo informasi, saiki mbutuhake panjelasan. Wong liya kepingin ngapa nate nampa pesen iki lan kanthi bener bisa ngira-ira. Nalika nggawe pilihan kanggo nyelehake wong ing daur ulang, priksa manawa pilihan sampeyan pancen ana gandhengane. Pesen sing dikirim menyang sapa wae, kudu dihindari.

Elinga, email bisa duwe nilai sah

 

Sak mungkin supaya kabeh email sampeyan, dheweke duwe kekuatan bukti, khususe menyang tribunal industri. Pesen elektronik yen disertifikasi karo nilai sah sing padha karo serat sing bakal sampeyan tulis kanthi tangan. Nanging waspada, sanajan pesen sing gampang dikirim tanpa mikir marang kanca kerja utawa marang klien bisa duwe akibat sing serius. Yen pelanggan mbuktekake, kanthi email, sampeyan ora ngurmati kiriman utawa komitmen liyane. Sampeyan kudu ngetrapake akibat kanggo bisnis lan kanggo sampeyan dhewe. Ing sengketa komersial kaya ing industri industri, bukti kasebut ujar "gratis". Yaiku, yaiku hakim sing arep mutusake lan luwih becik nguri-uri iklan dheweke kanthi tliti tinimbang nglebokake tong sampah.