Print Friendly, PDF & Email

 

Sampeyan nglampahi jam nggawe lan ngisi file sampeyan Excel? Iki sirah nyata lan sampeyan ora tau njupuk wektu kanggo njlentrehake kemungkinan beda sing ditawakake piranti lunak iki?
Opo sampeyan pengin maneh nggoleki dasar, sinau fitur anyar, utawa sinau maneh, katon ora luwih lan nonton video iki dadi master.

Ing latihan Excel iki, sampeyan bakal nemokake tutorial beda, ing format cendhak lan sintetik (saka 2 min nganti 11 min). Kanthi video iki, sampeyan bakal nemokake kabeh tip sing bakal mbantu sampeyan saben dina nggawe urip luwih gampang karo Excel.
Kata kunci pelatihan iki: ngirit wektu, sinaoni fitur-fitur anyar supaya dadi efisien lan efektif ing karya sampeyan.

Mangkene sawetara jinis tutorial sing bisa ditemokake ing latihan Excel iki:

Sing bakal ngirit wektu sampeyan:

- Puter meja sampeyan ing siji klik
- Nyalin nganggo siji klik data lan rumus
- Nggoleki trabasan keyboard banget praktis

Sing ngidini sampeyan sinau fitur anyar:

- Sinau nganggo sikat
- Nggoleki lan sinau carane nggunakake clipboard
- Nempuh ing jagad makro lan sinau babagan carane nggunakake

Sing ngidini sampeyan dadi efisien:

- Nggoleki kegunaan kalkulator
- Ngontrol entri data sampeyan
- Master toolbar cepet akses

Ing cendhela, tips lan sumber video 23 sing bakal nyederakake tugas!

maca  Kepiye asimilasi dhasar penting ing Microsoft Word?