Katrampilan prilaku

Apa sampeyan tau krungu bab non-technical skills (soft skill), uga disebut soft skills utawa behavioral skills? Katrampilan kayata nggawe keputusan, kolaborasi, kecerdasan emosional, pamikiran kritis, kreatifitas, organisasi, layanan lan komunikasi. Kabeh fakultas dheweke kudu adaptasi karo owah-owahan ing papan kerja, sesambungan karo wong liya, bisa kerja kanthi tenang lan ngrampungake masalah sing rumit. Dheweke migunani ing kabeh profesi lan tambah akeh regane ing pasar tenaga kerja.

Apa sampeyan pengin mlebu ing jagad katrampilan urip iki lan ngembangake katrampilan jinis iki? Ing kursus iki, sampeyan bakal sinau kenapa katrampilan alus penting kanggo karir mbesuk. Sampeyan bakal nindakake evaluasi diri kanggo ngenali kekiyatan lan wilayah kanggo dandan. Pungkasan, sampeyan bakal nggawe rencana aksi pribadi kanggo entuk katrampilan sing dibutuhake kanggo nindakake proyek sing sampeyan minati.

Mulai saiki, latihan ditawakake gratis ing Openclassrooms!

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • Ngerti kenapa soft skill penting.
  • Nggawe evaluasi dhewe babagan katrampilan alus sampeyan.
  • Gawe rencana aksi sampeyan dhewe kanggo nambah katrampilan alus.

Ora ana prasyarat kanggo nglatih sampeyan.

Sawetara tembung babagan penulis kursus

Julien Bouret minangka co-penulis saka rong buku babagan subyek. Iku melu transformasi digital, manajemen manajemen lan pangembangan katrampilan alus ing jagad kerja. Pakar ing praktik meditasi lan pembinaan mental, dheweke kerja bareng karo perusahaan, universitas lan atlit sing unggul kanggo mulang babagan dhasar kesejahteraan profesional. IL wis ngembangake format komunikasi interaktif lan pribadi kanggo latihan katrampilan alus. Nawakake layanan mentoring uga lokakarya lan konferensi kabeh darmabakti kanggo soft skills.

maca  Cybermoi/s 2021: nglindhungi dhewe nganggo sandhi sing aman

Terus maca artikel ing situs asli →