Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Stres sithik bisa dadi motivasi, nanging akeh stres bisa mbebayani kesehatan lan sesambetan. Untunge, sampeyan bisa nyuda tingkat stres ing urip kanthi teknik sing pas kanggo ngatasi. Todd Dewett menehi saran babagan cara ngatur stres.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Nduwe pengikut liyane ing Instagram kanthi otomatis?