Print Friendly, PDF & Email

SharePoint minangka salah sawijining platform paling sugih ing ekosistem Microsoft. Yen sampeyan kepengin weruh, utawa ing lingkungan sing bisa digunakake, kursus cepet iki cocok kanggo sampeyan.

Kita bakal mabur lan nemokake, ing 5 langkah cepet,

  1. definisi SharePoint;
  2. variasi sing beda lan sawetara ciri khas;
  3. cara ngakses, gumantung karo versi sing cocog;
  4. fungsi utama;
  5. nggunakake khas bisa.

Tujuan utama kursus iki yaiku familiarize sapa wae sing anyar utawa sing durung nate kontak karo Sharepoint babagan kemungkinan sing bisa ditawakake kanggo individu lan organisasi, preduli ukurane.

Kita tetep kasedhiya ing bagean pitakon kanggo ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kit kontak basa Oriental: Cina