Print Friendly, PDF & Email

Description

Sajrone kursus iki, sampeyan bakal sinau nguasai alat sistem IO

System io minangka aplikasi SaaS sing digawe dening Aurélien Amacker, sing ngidini manajemen Internet lengkap lan intuisi.

Ing babagan nindakake kegiatan sing duwe bathi kanthi online, aplikasi iki bakal nggampangake tugas sampeyan.

Sing adol produk utawa layanan ing Internet, alat iki bakal ngirit wektu lan energi kanggo ngatur bisnis sing efisien.

Solusi turnkey, sing dirancang kanggo nambah manajemen bisnis otomatis ing Internet:

  • Thee-mail marketing kanggo ngirim email menyang prospek lan pelanggan
  • Nggawe corong penjualan sing penting kanggo hosting kaca sing khusus kanggo presentasi lan adol produk lan layanan sampeyan
  • Manajemen operasi finansial kayata koleksi lan pangiriman produk digital menyang pelanggan

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Sinau ngatur proyek sampeyan lan ngirit wektu karo Trello