Print Friendly, PDF & Email

Excel minangka alat sing kuat, cukup bisa nggawe Dashboard lengkap banget, visual profesional, ngidini nganyari data kanthi dinamis lan kanthi unsur interaksi sing luwih maju (grafik, segmentasi, manajemen multi-kaca).

Ing menu kursus iki, sampeyan bakal sinau kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe Dashboard jinis iki:

– Carane nyiyapake data kanggo nggawe dashboard?

- Integrasi charter grafis ing Excel

- Gunakake PivotTables lan PivotCharts kanggo nampilake data sampeyan

– Dinamis nampilake periode comparison ing KPI kang

– Tambah saringan lan Segmen menyang visualisasi sampeyan

- Gawe menu ing dashboard sampeyan

Kanggo sinau kabeh iki, kita bakal gumantung ing data komersial saka toko saka Google. Iki bakal ngidini kita mbangun dashboard kinerja adhedhasar data nyata.

Bagean "Latihan" direncanakake ing pungkasan kursus supaya sampeyan bisa nguji kawruh.

Muga-muga bisa ndeleng akeh sampeyan ing kursus iki! ?

maca  Hubungan romantis sing rampung ing papan kerja: kenapa dipecat?