Print Friendly, PDF & Email

Kepiye cara nggawe tabel pivot multi-sumber ing Excel?

Wiwit versi Microsoft Excel 2013, sampeyan bisa gawe tabel pangsi kanthi pirang-pirang tab. Sampeyan isih perlu nggawe hubungan antarane tab.

Thanks kanggo iki tutorial Excel gratis, ing video, sinau cara nggawe tabel pivot Multi-sumber.
Sampeyan uga bakal sinau gawe perangan nyedhak filter sing luwih desainer uga nggawe timeline.

Aku tetep kasedhiya ing gotong royong kanggo mangsuli pitakon sampeyan.
Tutorial apik!

 

 

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Topeng ing bisnis: nolak nganggo bakal diukum