Print Friendly, PDF & Email

STRATEGI BARU: Goleki pangguna liya kanggo mbayar pariwara kanggo sampeyan.

Description:

Apa sampeyan wis nyoba nggawe iklan ing facebook?

● Kepiye carane babagan konversi?
● Ora akeh..Dhewe?

Biasa wae!
Cetha yenumume perusahaan ngasilake akeh dhuwit

thanks online kanggo woro-woro FB,.
Nanging akeh pangguna (utamane para pamula) nemoni

kangelan nggawe iklan Facebook sing duwe bathi ...

Kepiye carane nggawe iklan ing Facebook?

Jinis kaca apa sing kudu dak kirimake pengunjung (webinar, kaca panangkepan, kaca sales…)?

Kepiye manawa aku yakin bakal entuk bathi saka pariwara?

Kepiye aku ngerti target sing bakal dituju, sing minat ...

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Bebarengan, ayo nyuda anané logam beracun ing piring kita