ing Tutorial Calc Open Office Gratis, Aku nyaranake sampeyansinau cara nggawe lan format tabel sederhana.
Thanks kanggo iki kursus video online, kita bakal ndeleng:

carane nggawe larik lan kolom, masang utawa mbusak, nanging uga kanggo format nggunakake piranti sing ditawakake Calc, banjur kita bakal weruh carane masang judhul lan pungkasanipun, carane nyimpen karya kita.

Aku tetep kasedhiya ing ruang gotong royong kanggo mangsuli pitakon babagan Calc kursus iki.
Tutorial apik

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  05| Apa syarat dhukungan kanggo proyek transisi profesional?