Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Lingkungan kerja beracun bisa larang banget kanggo bisnis amarga produktivitas sing ilang, masalah kesehatan karyawan, lan kadang litigasi. Penasihat HR Catherine Mattice Zundel nerangake kepiye organisasi sing nandur modal kanggo nggawe lingkungan positif entuk laba investasi sing gedhe. Yen ngalami negativitas ing bisnis, sampeyan bisa nggawe visi anyar sing fokus ing pangowahan, kanthi bantuan panitia budaya sing bakal mbantu ...

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Kebijakan transportasi umum? Kabijakan mobilitas umum?