Print Friendly, PDF & Email

Ngerti carane mimpin obrolan sing nyenengake lan mbangun minangka skill penting. Ing kursus iki, Philippe Massol, konsultan teknik penjualan lan pamikiran strategis, mbantu sampeyan ngormati dhewe kanthi nuntut pelanggan lan ngembangake turnover…

Pelatihan sing ditawakake Linkedin Learning kualitase apik banget. Sawetara ditawakake kanthi gratis lan tanpa registrasi sawise dibayar. Dadi yen ana subyek sing narik kawigaten sampeyan, aja ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa.

Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise mlebu, mbatalake nganyari maneh. Iki kanggo sampeyan kepastian ora bakal dikenani biaya sawise periode nyoba. Kanthi siji sasi, sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Pènget: latihan iki mesthine bakal mbayar maneh ing 30/06/2022

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Dadi Manajer Komunitas lan menehi dorongan anyar kanggo proyek sampeyan