Print Friendly, PDF & Email

Ing kursus iki, sampeyan bakal sinau carane ngatur data ing a peta interaktif, kanthi bantuan sakaExcel lan alat peta 3D!

Siapke data, ngatur peta, nggawe skenario ... lan ekspor proyek ing HD!

Kabeh kursus bakal dipandu dening kasus praktis sing digambar saka data nyata, yaiku kacilakan dalan New York.

Mbantu polisi luwih ngerti wilayah sing ana risiko kacilakan kanthi menehi a peta 3D interaktif !

Apa iku peta 3D?

Kanthi peta 3D, sampeyan bisa ngrancang data geografis lan wektu ing globe 3D utawa peta khusus, ndeleng kanthi cepet, lan nggawe tur dipandu sing bisa dituduhake karo wong liya. Sampeyan bisa nggunakake Peta 3D kanggo:

  • Plot luwih saka yuta larik data kanthi visual ing peta Microsoft Bing ing format 3D saka tabel Excel utawa model data ing Excel.
  • Entuk wawasan kanthi ndeleng data sampeyan ing papan geografis lan ndeleng wektu lan tanggal owah-owahan data saka wektu.
  • Njupuk gambar lan nggawe cinematics, lumaku-liwat presentations video sampeyan bisa nuduhake wektu gedhe, njupuk pamirsa kaya tau sadurunge. Utawa ngekspor tur dipandu menyang video lan enggo bareng uga.
maca  Nambah katrampilan ngrungokake