Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan anyar kanggo pemasaran web ? Perusahaan sampeyan lagi siyap transformasi digital lan sampeyan kudu konjugat karo jargon anyar? Cara anyar? Utawa sampeyan mung pengin entuk dhasar pemasaran internet ? Banjur latihan video iki, khusus kanggo pamirsa pamula digawe kanggo sampeyan.

Sinau lingo lan nggawe strategi pemasaran web sampeyan

Ing iki training, Aku bakal menehi sampeyan cara sing a strategi pemasaran web kanggo perusahaan sing pengin adol produk fisik, digital utawa malah layanan. Kita bakal ndeleng diagram strategi marketing sing bisa digunakake banjur kabeh senjata sing kasedhiya kanggo ngaktifake sawetara pengungkit sing ngidini strategi iki bisa digunakake.

Latihan kasebut dipérang dadi pirang-pirang bagean. Kita bakal miwiti saka adhedhasar…

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kewajiban keamanan minangka watesan kebebasan nyang-nyangan kolektif