Pangarep-arep…: Wangun sing sopan ing mburi email profesional kanggo ngurus

Rumus sopan cukup dikenal ing lapangan administratif lan ing jagad profesional. Nanging, kadhangkala kita mikir duwe rumus sing bener lan digunakake ing kabeh email profesional iki, kajaba ana sawetara kesalahan sintaks. Iki wis nyebar lan yen kita ora ati-ati, dheweke bakal ngrusak pangirim. Sampeyan bakal nemokake ing artikel iki, nggunakake tengen kanggo digawe saka salam "Muga-muga… ". Sampeyan bakal supaya ora mbayar rega kanggo nggunakake kikuk.

Ukara krama “Ngarep-arep...”: Nyingkiri kontradiksi

Kanggo ngrampungake email profesional, akeh wong nggunakake sawetara rumus sopan kayata: "Muga-muga krungu saka sampeyan, mangga nampa ungkapan matur nuwun sing jero" utawa "Muga-muga lamaranku bakal narik perhatian sampeyan, nampa ekspresi sing paling akeh. salam taklim”.

Iki minangka ekspresi kesopanan sing salah sing kudu mlebu ing salah sawijining email profesional sampeyan.

Kenapa formulasi kasebut salah?

Kanthi miwiti rumus sopan sampeyan ing pungkasan email kanthi "Hoping ...", sampeyan bakal nggunakake afiksasi. Dadi, miturut aturan sintaksis basa Prancis, subyek sing kudu manut klompok tembung sing ditambahake. Cara liya kanggo nerusake salah.

maca  Cithakan layang kanggo pratelan mbayar upah sing durung dibayar

Pancen, nalika sampeyan ngomong "Muga-muga krungu saka sampeyan, mangga ditampa ...", aposisi kasebut ora ana hubungane karo topik apa wae. Lan yen kita kudu golek siji, kita mbokmenawa mikir koresponden. Sing rada kontradiktif.

Bab kasebut dijlentrehake kanthi rumusan sing sopan sing kaya mangkono ndadekake wong percaya yen koresponden utawa panampa sing nunggu utawa ngarep-arep duwe warta, sing bertentangan karo akal.

Apa rumus sing paling cocok?

Nanging, tembung sopan sing bener yaiku: "Muga-muga krungu saka sampeyan, keparenga matur nuwun banget" utawa "Mugi-mugi lamaran kula saged narik kawigatosan panjenengan, mangga.

Kajaba iku, kanggo ngrampungake email profesional, ana kesalahan liyane sing kudu dihindari. Nalika nggunakake kriya, ndedonga ing wong pisanan tunggal, nulis "Aku nyuwun sampeyan" lan ora "Aku njupuk sampeyan". Kelompok verbal pungkasan menika gayut kaliyan tembung kriya “Njupuk” ingkang boten wonten gayutanipun kaliyan ukara unggah-ungguh menika.

Ngerti nuansa ejaan lan sawetara aturan sintaksis iki penting, utamane ing jagad profesional. Kesalahan kaya iki sing ditemokake ing layang bisa nyebabake fatal lan bisa nglawan sampeyan. Uga ing hubungan customer utawa supplier.