Print Friendly, PDF & Email

Jaringan sosial, media, diskusi ing teras: kita asring kesasar, sengaja utawa ora. Kepiye cara mbedakake sing bener saka sing salah nalika rong dokter ngomongake kontradiksi babagan vaksin sing padha? Nalika politisi ngandelake tokoh sing yakin banget kanggo mbela idee?

A ce problème ancestral, nous voudrions répondre : rigueur intellectuelle et démarche scientifique suffisent ! Mais est-ce si simple ? Notre propre esprit peut nous jouer des tours, les biais cognitifs nous empêchant de raisonner justement. Les données et graphiques peuvent induire en erreur lorsqu’ils sont mal utilisés. Ne vous faites plus avoir.

Sampeyan bakal nemokake liwat conto prasaja apa trik sing digunakake dening wong-wong sing nggawe kesalahan utawa ngupaya kanggo ngapusi sampeyan. Alat nyata kanggo pertahanan diri intelektual, kursus iki bakal ngajari sampeyan ngerteni lan nglawan kanthi cepet! Muga-muga ing pungkasan kursus iki argumentasi lan analisis informasi sampeyan bakal diowahi, ngidini sampeyan nglawan ide lan pertimbangan palsu sing ana ing sekitar sampeyan.

maca  5 faktor utama kanggo sukses sinau basa