Print Friendly, PDF & Email

Nduweni wedi

Ngatasi kekuwatan sampeyan, kamungkinan sampeyan ora pracaya maneh? Lan yen aku kandha yen bisa dadi ... pasukan pendorong?

Wedi, emosi sing bisa beku, nanging durung, ana kanggo njaga lan ngrangsang panjenengan ...

Bayangake; sampeyan ana ing kahanan sing mbebayani lan wedi iki alon-alon mlebu, wayahe tumindak, bener? Takon dhewe: apa iki isyarat supaya bisa nylametake awakmu? Iki uga bisa dadi cara kanggo sampeyan rumangsa, maju lan menehi reaksi.

Wedi kegagalan, nanging uga njupuk pesawat, kudu nggoleki bis, ditinggalake ... akeh kahanan sing beda, nanging terus-terusan emosi sing padha. Sampeyan nganggep minangka unsur negatif, untung, bisa uga menehi pitulung cilik iki lan mbatalake urip kita sajrone proyek utawa keputusan kanggo njupuk.

Aja mikir sing pengusaha sukses ora ngrasa. Padha kudu nandhang lelara ing perjalanan nggawe perusahaan kanthi resiko ditindakake. Tujuane? Padha njupuk inisiatif kanggo mungkasi proyek kasebut.

Langkah pisanan kanggo miwiti kanthi mangerteni supaya luwih becik nampi.

Sinau kanggo ngatasi rasa wedi saiki kanthi video 2 menit iki. Aja lumpuh maneh lan ganti wedi dadi motor kanggo ngrangsang sampeyan.

Ing video iki, sampeyan bakal nemokake tips lan saran sing bakal mbantu sampeyan ngluwihi dhewe lan ngetokake potensi sampeyan ..., lan kabeh, mung ing 5 poin:

maca  Tekane, mundhut maneh langkah lan ucapake emosi ing cara sing mbangun.

    1) Cara ngukur : sampeyan bisa wedi ngganti minangka akeh minangka wedi kegagalan ... Ngrungokake wedi sampeyan aran lan ngira tingkat.

    2) Sinyal sakaagar : wedi minangka sinyal tumindak?

    3) arakan : persiapan, unsur sing bakal menehi kapercayan lan ngurangi rasa wedi panjenengan.

    4Relativiser Apa sampeyan urip? Utawa anak-anakmu? Njupuk wektu kanggo mikir babagan iki.

    5) Visualisasi Mbayangno kegagalan sampeyan gampang, nanging mbayangno sukses sampeyan malah luwih!

Aja kuwatir maneh, transformasi anxieties lan bebas dhewe.