Mobilitas sukarela utawa MVS sing aman yaiku sistem sing dileksanakake supaya karyawan bisa ninggalake sawetara tugas kanggo nindakake kegiatan ing perusahaan liya. Nanging, dheweke tetep bisa bali menyang jabatane ing perusahaan asline, sajrone wektu sing ditemtokake. Kondisi sing ana gandhengane kanggo ngamanake mobilitas sukarela, beda karo cuti mobilitas, rinci ing Artikel L1222 saka Kode Tenaga Kerja. Iki ngukur ditrapake kanggo karyawan sing wis nate kerja ing perusahaan suwene 2 taun suwene utawa luwih. Iki ditrapake kanggo perusahaan sing nggunakake paling ora 300 karyawan. Yen karyawan ora bali sawise wektu sing disepakati, iki bakal dianggep minangka nglanggar kontrak. Prosedur pengunduran diri ora diganti. Kajaba iku, ora bakal ana kabar babagan ngormati.

Cara nglamar mobilitas sukarela sing aman

Umumé, ora ana formalitas sing luar biasa sing kudu ditindakake. Kosok baline, karyawan kudu ngirim surat sing kadaptar kanthi pangakuan kuitansi. Pengusaha ora wajib nanggapi panjaluk pegawe kasebut sajrone jangka wektu sing ditemtokake. Nanging, yen karyawan kasebut entuk rong penolakan berturut-turut, iku duwe hak kanggo njaluk pelatihan miturut CPF transisi profesional. Ing acara apa wae, perusahaan ora duwe wajib nemtokake alasan nolak kasebut.

Yen perusahaan setuju, mula kontrak bakal digawe. Iki bakal ngemot tujuan, durasi lan tanggal periode mobilitas sukarela sing aman. Iki uga bakal nyakup poin-poin sing kudu dingerteni supaya karyawan bisa bali menyang jabatane.

maca  Cara nulis email profesional

Temenan, perusahaan kasebut bisa nolak ngidini karyawan bali menyang jabatane ing pungkasan periode mobilitas. Pancen, dheweke bisa mecat karyawan kasebut, yen dheweke mbenerake sebab nyata pemecatan kasebut. Mula, karyawan kasebut bakal entuk bathi saka asuransi pengangguran.

Cara nyusun panjaluk kanggo mobilitas sukarela sing aman

Mangkene sawetara conto surat panjaluk MVS sing bisa diadaptasi karo kahanan sampeyan. Aja lali nemtokake alasan sing motivasi sampeyan njaluk panjaluk iki. Sampeyan uga penting kanggo ngembangake kepinginan kanggo tantangan, tanpa nuduhake kurang minat karo posisi sampeyan saiki. Gagasan iki kanggo ngyakinake perusahaan sampeyan supaya menehi idin kasebut.

Tuladha 1

Jeneng mburi Pegawe jeneng ngarep
alamat
Kode ZIP

Perusahaan… (Jeneng perusahaan)
alamat
Kode ZIP

                                                                                                                                                                                                                      (Kutha), tanggal… (Tanggal),

Subjek: Panjaluk Mobilitas Voluntary sing Aman

Manajer Sumber Daya Manusia Bapak / Ibu,

Setya karo perusahaan sampeyan wiwit (tanggal), aku ngirim panjaluk supaya mobilitas sukarela aman sajrone (durasi), sesuai karo undang-undang keamanan kerja (tanggal berlaku) lan artikel L1222- 12 saka Kode Tenaga Kerja.

Tansah semangat babagan (lapangan), saiki aku kudu nemokake cakrawala liyane kanggo ngembangake katrampilan. Pengalaman anyar iki bakal dadi kesempatan kanggo aku entuk ambisi pribadi lan profesional kanthi mboko sithik.

Sajrone pirang-pirang taun kerja ing organisasi sampeyan, aku mesthi nuduhake profesionalisme sing gedhe lan rasa tanggung jawab sing conto. Aku mesthi setya kanggo ngrampungake kabeh misi sing wis diwenehake nganti saiki. Aku uga wis nyedhiyakake kabeh katrampilan kanggo pangembangan organisasi sing pas.

Aku matur nuwun banget yen sampeyan bisa nampa panjalukku. Aku tetep milih sampeyan kanggo ngrembug macem-macem cara sing bisa dakbaleni.

Nganti tanggepan sing disenengi saka sampeyan, aku njaluk tulung, Pak / Ibu, ekspresi salam sejatine aku.

 

Signature

Conto 2

Jeneng mburi Pegawe jeneng ngarep
alamat
Kode ZIP

Perusahaan… (Jeneng perusahaan)
alamat
Kode ZIP

(Kutha), tanggal… (Tanggal),

Subjek: Mobilitas sukarela sing aman

Bapak / Ibu Direktur Sumber Daya Manusia,

Kanthi iki, aku pengin njaluk persetujuan sampeyan kanggo wektu mobilitas sukarela aman (durasi sing dipengini), miturut Artikel L1222-12 saka Kode Tenaga Kerja.

Wiwit (tanggal mlebu perusahaan), aku mesthi ngetrenake katrampilan kanggo ngladeni organisasi sampeyan. Asil sing apik sing dakwenehake sajrone pirang-pirang taun kepungkur, dadi seksi tumrap keterlibatanku lan rasa serius sing saya gagal.

Kanggo bisa nggayuh target pribadi lan profesional, penting kanggo aku mbukak kesempatan liyane ing lapangan (lapangan sing dibayangake). Petualangan anyar sing nunggu aku iki ngidini aku nggawa barang-barang anyar menyang organisasi sampeyan nalika dakbalekake.

Aku njaluk tulung marang panjalukku. Kanggo ngrembug babagan syarat-syarat kontrak, aku tetep nggunakake sampeyan.

Muga-muga bisa nampa wangsulan sing apik saka panjaluk sampeyan, tampanana Dhuh, Pak, minangka pratelan saka salam sing paling dakkenal.

 

Signature

 

Model kasebut bisa ditolak miturut profil sampeyan. Iki uga bisa ditambahi miturut kekarepan lan proyek sampeyan. Elinga yen iki dudu kanggo ngremehake jabatan sing saiki dicekel, nanging luwih penting kanggo nambah kekarepan kanggo tuwuh lan tantangan. Ngatur ide kanthi apik supaya ora kakehan surat sampeyan.

maca  Ekspresi sopan ing pungkasan email ing konteks tartamtu

Langkah-langkah kanggo njupuk Mobilitas Sukarela Aman sampeyan

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, ora ana pendekatan khusus kanggo jinis panjaluk iki. Karyawan mung kudu nulis surat kanthi pangakuan kuitansi. Pancen, ngirim panjaluk kanthi nulis minangka jaminan ketertelusuran. Banjur, sing isih ana yaiku ngenteni tanggepan saka pihak perusahaan. Periode mobilitas sukarela aman minangka titik sing negosiasi kabeh kalorone.

Sing paling penting yaiku ngurus surat kanthi apik lan menehi bantahan sing angel supaya majikan yakin kabeh.

Saiki sampeyan bisa ninggalake perusahaan sing saiki digunakake ing pihak liya, kanthi yakin bisa bali yen prekara kasebut ora cocog kaya sing direncanakake! Thanks kanggo panjaluk mobilitas sukarela sing aman, sampeyan entuk luwih akeh kabebasan lan keamanan. Iki minangka alternatif kanggo mundur.

Panjaluk mobilitas keamanan sukarela uga nyuda risiko pengangguran. Iki minangka cara kanggo duwe pilihan nomer loro ing sikut. Piranti jinis iki uga bisa nguntungake perusahaan, amarga ngidini mbebasake posisi tanpa bakal kelangan unsur organisasi sing apik.

 

Download "Ngrumusake surat panyuwunan kanggo Secure Voluntary Mobility conto 1"

formulate-a-letter-of-request-for-voluntary-secure-mobility-example-1.docx – Diunduh 904 kali – 19,98 KB

Download "Ngrumusake surat panyuwunan kanggo Secure Voluntary Mobility conto 2"

formulate-a-letter-of-request-for-voluntary-secure-mobility-example-2.docx – Diunduh 912 kali – 19,84 KB