Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Ora ana sing bisa digayuh tanpa kangelan. Mesthi, nanging risiko sing ora dikelola nyegah sampeyan, utawa malah ngalangi sampeyan entuk target proyek. Ing latihan iki, Bob McGannon, panulis lan manajer proyek, mulang supaya antisipasi, pambiji lan ngatur risiko sing ana gandhengane karo proyek sampeyan, gedhe utawa cilik. Sinau babagan cara ngukur toleransi risiko saka para pemangku kepentingan, nggawe rencana risiko lan ndhaptar utawa malah njamin kelanjutan proyek.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  ANSSI ngluncurake Observatorium profesi cybersecurity