Print Friendly, PDF & Email

Nyatakake keputusan sampeyan lan akibat ing wektu sing tepat

Waktune penting banget. Yen sampeyan ngumumake keputusan babagan awal babagan implementasine, sampeyan bakal nggawe wektu sing durung mesthi sing bisa mbebayani. Nanging yen sampeyan ngumumake kasep, tanpa kesempatan karyawan bisa mundur maneh lan njaluk penjelasan sing luwih rinci babagan akibate, mula sampeyan duwe risiko nggawe dheweke rumangsa yen dheweke wis diadhepi.

Wektu njupuk cara sampeyan melu tim nalika ngatasi akibat. Nanging, wektu entek ing antarane wara-wara lan panjelasan babagan konsekuensi karo tim kudu cukup kanggo menehi refleksi kasebut.

Langsung wae

Ing wektu woro-woro sing ora populer, sampeyan duwe risiko dadi jebakan khas: miwiti intervensi sampeyan kanthi alasan keputusan kanthi mbangkitake konteks ekonomi, posisi kompetisi ... Isih ora duwe informasi babagan keputusan kasebut. - malah, tim kepengin weruh sampeyan arep ing endi iki lan ora ngrungokake maneh. Efek sing ora dikepengini saka tumindak kaya ngono yaiku nggawe curiga lan ora percaya ing pangucape.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  ClickFunnels to Started - Budget Budget