Print Friendly, PDF & Email

Description

Ngerti orane tumrap sekolah utama hubungan komersial ing BtoB kanggo struktur pendekatan, gain ing efficiency lan sijine rintangan ing sisih kanggo ngedol. Cara tumindak kanthi lisan, nyiapake skenario rapat sing khas, nggunakake teknik penjualan lan negosiasi sing tepat, nguasai wektu rapat.

Pangopènan komersial umume kalebu 9 fase:

– kontak pisanan: nggawe atmosfer

- pambuka: pitch

– takon: ngrungokake aktif

– Jarak dodolan: sampeyan duwe masalah, aku duwe solusi

- nanggepi bantahan

- negosiasi komersial

- kesimpulan: teken

- panjaluk kanggo rekomendasi

- njupuk cuti

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Indeks kesetaraan profesional: babagan omah kanggo ngatasi!