Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Ana pirang-pirang milyar wong sing surfing web ing saindenging jagad, paling ora telung perempat nggunakake media sosial. Reputasi digital sampeyan kudu dikuasai, kanggo urip pribadi lan kanggo karir profesional. Antarane Facebook, YouTube, Instagram lan situs generasi liyane, para remaja, wong diwasa enom lan akeh wong aktif nggunakake wektu sing akeh ing kana. Dheweke ora kabeh tumindak kanthi tujuan sing padha: perekrut, HRD, kolaborator utawa klien liyane nggoleki, mbandhingake lan verifikasi profil supaya bisa nemokake cidra sing ora mesthi ana. Jam tangan iki kondhang lan akeh ...

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  01| Apa iku CRPE?