Latihan premium OpenClassrooms gratis

Apa sampeyan tanggung jawab kanggo sistem informasi utawa sampeyan kerja minangka manajer sistem informasi ing perusahaan sampeyan? Apa sampeyan kudu ngenali risiko kanggo sistem informasi lan nggawe solusi kanggo ngilangi? Ing kursus iki, sampeyan bakal sinau carane nindakake analisis risiko sistem informasi.

Pisanan sampeyan bakal sinau babagan carane nggawe analisis sing nimbang kerangka peraturan sing ana. Sampeyan banjur bakal bisa njupuk langkah kanggo ngenali, nganalisa lan ngatur risiko IT! Ing bagean katelu, sampeyan bakal sinau carane njaga lan terus nambah analisis risiko.

Terus maca artikel ing situs asli→

maca  Jagad iki ganti, semono uga sampeyan lan kita!