Print Friendly, PDF & Email

Nulis artikel ilmiah ora intuisi lan aturan kanggo publikasi asring implisit. Nanging, iki cara riset dibangun, ing kolektif kawruh bareng sing terus-terusan ditambahi thanks kanggo publikasi.  Apa wae disipline, penerbitan penting kanggo ilmuwan saiki. Kanggo nggawe karya siji katon lan nyebar kawruh anyar ing tangan siji, utawa ing tangan liyane kanggo njamin penulis saka asil, kanggo entuk dana kanggo riset, utawa kanggo ngembangaken employability lan berkembang ing saindhenging karir.

Mulane MOOC "Tulis lan nerbitake artikel ilmiah" deciphers langkah demi langkah aturan nulis lan macem-macem tataran publikasi ing jurnal internasional kanggo mahasiswa doktoral lan peneliti enom. MOOC pisanan ing seri "Ketrampilan lintas disiplin ing profesi riset", digawa dening Institut Riset kanggo Pembangunan lan dipimpin dening peneliti lan guru-peneliti saka Network of Excellence in Engineering Sciences of the Francophonie, iki menehi kunci kanggo ketemu. syarat penerbit ilmiah.

maca  Kunjungan Elisabeth Borne menyang Côte d'Or