Print Friendly, PDF & Email

Description

Sawetara elemen dadi luwih apik ing disiplin "Prancis". Apa sampeyan sekolah, sekolah menengah, utawa nerusake latihan nalika wis diwasa, sampeyan bakal nemokake sawetara perkara sing bisa mbantu sampeyan. Yen ana kursus sing ora disenengi, aja ngrungokake. Pancen, saben sesi bebas saka siji lan sijine.

- Tulis nganggo basa sing didhukung

- Tulis surat resmi

- Aja mbaleni "ana" ing ukara

- Struktur tulisan imajinatif

- Tulis jawaban kanggo pitakon babagan teks

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Apa aku duwe hak kanggo menehi slot wektu kanggo karyawan kanthi paket sedina?