Print Friendly, PDF & Email

Ce cours est fait pour vous permettre d’être mieux compris et mieux écouté quand vous vous exprimez en français, quel que soit votre accent. Les accents sont en effet avantageux, sauf lorsqu’ils s’opposent à des règles rarement explicitées mais que vous devez maîtriser.

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal ngerti lan ngetrapake irama, intonasi lan silabasi khusus saka basa Prancis. Sampeyan bakal ngerti carane nyebutake sampeyan kanthi cara sing paling apik kanggo kuping sing bisa basa Prancis.

Melodi lan irama minangka aspek basa sing kompleks. Mesthi wae iki dirancang supaya bisa ditrapake kanthi cepet ing komunikasi saben dina lan profesional ...

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Psikolog lan terapi wicara: EBP ing layanan pasien