Print Friendly, PDF & Email

Kaloro sumber konflik

Ana rong sumber konflik, gumantung saka apa: aspek pribadi utawa aspek material.

Konflik "pribadi" didhasarake saka beda pemahaman wong liya. Contone, karyawan sing butuh kalem lan refleksi ing kerjane, dene sing liyane seneng lingkungan sing urip lan owah-owahan nggambarake prabédan sing bisa dadi konflik. Iki bakal diwujudake kanthi tembung saka kolega loro, kayata: "Ora, nanging terus terang, iku alon banget! Aku ora tahan maneh! "Utawa" Pancen, ora tahan, dheweke bla bla sedina muput, mula aku dadi edan! ".

Konflik "material" didhasarake ing finalitas objektif konflik sing, nyatane, ana hubungane karo akibat saka keputusan sing dijupuk. Contone: sampeyan pengin melu rapat kaya ngono, dudu pegawe sampeyan sing bisa nesu, ngasilake komentar sing ora cocog lan mbantah.

Kepiye cara ningkatake ijol-ijolan?

Yen ana konflik, amarga kapasitas komunikasi wis kurang luwih.

Dadi emosi luwih penting tinimbang alesan. Mula,

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Transfer hak individu kanggo latihan menyang akun latihan pribadi: tenggat tanggal 30 Juni 2021