Print Friendly, PDF & Email

Kanthi owah-owahan ing jagad kerja, akeh wong sing pengin mandheg kerja, miwiti bisnis, utawa ngganti karir supaya bisa nindakake pakaryan sing luwih apik, kanggo awake dhewe lan, saenipun, kanggo jagad iki. Nanging pergolakan seismik uga kedadeyan ing tingkat makroekonomi. Pandangan ing jagad iki wis owah sacara dramatis wiwit umume kita mlebu tenaga kerja.

Utamane amarga mesin bisa nindakake luwih akeh tinimbang sing kita bayangake. Dheweke bisa ngganti pakaryan manungsa sing ora bisa diganti sadurunge. Mesin kasebut bisa nindakake tugas akuntansi, operasi, telpon otomatis kanggo reservasi restoran, lan tugas manual sing bola-bali liyane. Mesin saya tambah pinter, nanging nilai kemampuan manungsa tinimbang mesin tetep kritis. Amarga pakaryan iki diganti karo mesin, manungsa kudu adaptasi lan ngembangake katrampilan kanggo ngamanake masa depan karire.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Kepiye cara nggawe kertu bisnis profesional ing Microsoft Word?