Print Friendly, PDF & Email

Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal bisa:

  • Nyedhiyakake perlindungan langsung, cocok lan permanen kanggo awake dhewe, korban lan wong liya saka bebaya ing saubengé.
  • Priksa manawa ngirim tandha menyang layanan sing paling cocog.
  • Tandha utawa njalari diwenehi tandha kanthi menehi informasi sing dibutuhake
  • Ngerti tumindak sepindah sing kudu ditindakake ing ngarepe wong:
    • korban alangan saluran napas;
    • korban getihen sing akeh banget;
    • ambegan semaput;
    • ing serangan jantung;
    • korban malaise;
    • korban trauma.

Saben kita bisa ngadhepi wong sing ana ing bebaya.

MOOC "simpen" (sinau nylametake urip ing kabeh umur) duwe tujuan kanggo menehi informasi sing jelas lan tepat babagan tumindak utama sing kudu ditindakake lan gerakan sepindah utama.

Yen sampeyan ngetutake informasi kasebut kanthi online lan validasi tes kasebut, sampeyan bakal entuk sertifikat tindak lanjut MOOC sing bakal ngidini sampeyan, yen sampeyan pengin, ngetutake pelengkap "gestural" kanthi pribadi karo pasangan kanggo entuk diploma (contone PSC1 : Nyegah lan Bantuan Kewarganegaraan ing Tingkat 1).

Sampeyan bisa kabeh sinau kanggo nylametake nyawa : daftar!

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ngembangake ketahanan