Print Friendly, PDF & Email

Apa sing diarani AFEST?

AFEST minangka tumindak latihan adhedhasar kerja. Iki yaiku a model transmisi know-how bosok ing karya ing perusahaan sampeyan. Cara mulang iki diakoni miturut undang-undang 5/09/2018 Kanggo kebebasan milih masa depan profesional sampeyan.

AFEST adhedhasar rong prinsip :

Karya kasebut digunakake minangka bahan piwulang utama. Adhedhasar uji coba, kasuksesan lan kesalahan, karyawan (sing sinau) uga mbangun pembelajaran ing ijol-ijolan, dipandu dening pelatih AFEST. Pegawe kasebut minangka co-prodhuksi ilmu.

AFEST ganti rong fase:

Tahap kahanan urip nyata (karyawan sinau kanthi nindakake). Tahap perspektif pegawe (karyawan nganalisa apa sing ditindakake lan kepiye cara nindakake), diarani "urutan reflektif".

OCAPIAT ndhukung implementasi AFEST, minangka bagean saka tumindak latihan rencana pangembangan katrampilan, kanthi:

Solusi teknik kanggo ngrancang tumindak AFEST sampeyan : AFEST Wektu. Dhukungan kanggo biaya gaji karyawan magang lan pelatih karyawan (internal) sampeyan: AFEST + bonus (khusus kanggo perusahaan sing kurang saka 50 karyawan). Tujuan apa ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Telpon babagan rekomendasi saka dokter pekerjaan: apa sampeyan kudu tundhuk?