Print Friendly, PDF & Email

Wektu kerja sing sah ing Prancis yaiku 35 jam saben minggu. Kanggo luwih fleksibel lan kadhangkala nanggapi buku pesenan sing saya tambah, perusahaan kudu nggunakake lembur lan ing kasus iki, mesthine kudu mbayar.

Kok kerja lembur ?

Ing taun 2007, kanggo mbantu ningkatake daya beli karyawan, sawijining undang-undang diluncurake (UU TEPA — Tenaga Kerja Tenaga Kerja) kanggo ndhukung perusahaan lan karyawan. Kanggo perusahaan, masalah nyuda biaya majikan lan kanggo karyawan, yaiku nyuda biaya upah, nanging uga mbebasake pajak.

Mangkono, ing acara puncak ing kegiatan, perusahaan bisa njaluk karyawan kanggo kerja luwih lan mulane kanggo lembur. Nanging tugas liyane bisa dijaluk minangka karya urgent (repair peralatan utawa bangunan). Karyawan kudu nampa kajaba kanggo alasan sing sah.

Iki minangka jam kerja sing ditindakake ngluwihi jam kerja sing sah, yaiku luwih saka 35 jam. Prinsipe, karyawan ora bisa kerja luwih saka 220 jam lembur saben taun. Nanging persetujuan kolektif sampeyan bakal bisa menehi angka sing tepat.

Carane pitungan rampung ?

Tingkat tambah kanggo lembur yaiku 25% saka 36e jam lan nganti 43e wektu. Banjur tambah 50% saka 44e jam 48e wektu.

Ing sisih liya, yen kontrak kerja sampeyan nemtokake manawa sampeyan kudu kerja 39 jam seminggu, lembur bakal diwiwiti saka 40.e wektu.

maca  Nganyari babagan Reconversion utawa promosi kerja sinau (Pro-A).

Persetujuan kolektif sampeyan bisa menehi cara kanggo ngimbangi jam lembur iki, nanging umume iki minangka tarif sing ditrapake. Pramila sampeyan kudu ngerti perjanjian kolektif perusahaan sampeyan supaya bisa ngerti hak lan kewajiban sampeyan.

Jam lembur iki uga bisa dikompensasi kanthi istirahat ganti rugi tinimbang mbayar. Ing kasus iki, durasi bakal kaya ing ngisor iki:

  • 1 jam 15 menit kanggo jam mundhak dadi 25%
  • 1 jam 30 menit kanggo jam mundhak dadi 50%

Wiwit 1er Januari 2019, lembur ora kena pajak nganti watesan 5 euro. Perlu dicathet yen amarga pandemi COVID 000, watesan yaiku 19 euro kanggo taun 7.

Kanggo karyawan part-time

Kanggo karyawan part-time, kita ora bakal ngomong babagan lembur (sing ana gandhengane karo jam kerja sing sah), nanging babagan lembur (sing ana gandhengane karo kontrak kerja).

Jam tambahan bakal diwiwiti saka durasi sing diwenehake ing kontrak kerja. Contone, yen karyawan kerja 28 jam saben minggu, jam tambahan bakal diitung saka 29e wektu.

Rincian cilik sing penting

Penting kanggo nambah klarifikasi cilik kanggo wong sing ngitung jumlah jam lembur. Amarga petungan iki tansah ditindakake saben minggu. Contone, pegawe sing entuk manfaat saka kontrak 35 jam lan sing kudu kerja 39 jam sajrone seminggu amarga kegiyatan sing paling dhuwur lan minggu sabanjure, bakal kerja 31 jam amarga kurang kerja kudu entuk manfaat saka 4 jam kerjane. jam ekstra. Mulane padha bakal tambah kanggo 25%.

maca  Akun latihan pribadi: kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Kajaba, mesthi, ana persetujuan antarane loro pihak.

Pungkasan, kudu dicathet yen bonus utawa pembayaran maneh biaya ora kalebu ing pitungan lembur.

Pira suwene manajer perusahaan kudu njaluk karyawan lembur? ?

Biasane, deadline disetel ing 7 dina dening Kode Buruh kanggo ngelingake karyawan yen dheweke kudu kerja lembur. Nanging ing kasus darurat, wektu iki bisa dikurangi. Perusahaan kadhangkala duwe imperatif menit pungkasan.

Kewajiban kerja lembur

Pegawe wajib nampa jam lembur iki. Pengusaha bisa ngetrapake tanpa formalitas tartamtu. Kauntungan iki menehi keluwesan tartamtu ing manajemen bisnise. Yen ora ana alesan sing serius, karyawan kasebut nyedhiyakake sanksi sing bisa nganti dipecat amarga tumindak salah sing serius, utawa malah amarga nyata lan serius.

Lembur lan interns

Tujuan internship minangka pendhidhikan, dianggep yen intern enom ora kudu kerja lembur.

Apa saben wong kena lembur ?

Kategori karyawan tartamtu ora kena pengaruh lembur, kayata:

  • Bocah-bocah
  • Penjual (jadwale ora bisa diverifikasi utawa bisa dikontrol)
  • Managers gaji sing nyetel jam dhewe
  • Pegawe rumah tangga
  • Tukang jaga
  • eksekutif senior

Sampeyan uga penting kanggo dicathet yen dina solidaritas ora mlebu ing petungan lembur.