Print Friendly, PDF & Email

Kita kabeh duwe skills, sifat pribadhi lan malah alam! Nanging sapa sing bisa ngalahake dheweke? Apa kita ngerti? Carane nggunakake kanggo luwih sukses? Sinau carane memanfaatkan ketrampilan lan ngirit wektu kanggo entuk gol.

Sampeyan nglampahi learning wektu wiwit kanak-kanak; berkembang ngerti, carane ngerti ing macem-macem kothak, nanging apa sing Alam Alam wis menehi sampeyan? Apa sampeyan duwe jero?

Mbayangno umpamane: sampeyan pengin njupuk path kanggo proyek profesional mangsa ngarep, ing kasus iki, sampeyan kudu nggayuh upaya lan mbok menawa pungkasan ora cocok karo sampeyan. Lan yen sampeyan luwih milih bakat alami sampeyan? Iki bakal ngidini sampeyan njupuk rute sing beda, yaiku sukses! Akibaté, sampeyan mesthi bakal ilang wektu njupuk jalur liya.

Video sing ngusulake 2 min! Iku bakal menehi sampeyan tonggak penting kanggo ngembangake kuwalitasmu.

Ing video iki sampeyan bakal nemokake tips lan saran sing bakal ngidini sampeyan ngeksploitasi ketrampilan nalika nyimpen wektu ..., lan kabeh, mung ing 5 poin:

    1) Panjenengan kemampuan : sampeyan duwe, ngenali!

    2) Rating : yen sampeyan ora pamer bakat, ora ana sing bakal menehi sampeyan!

    3) Zona sakakaunggulan : berkembang kemampuan kanggo nggawe proyek!

    4) Fokus : konsentrasi bakal ndadekake kemampuan sampeyan.

    5) Luwih saka dhewe : iki ora bisa dipungkiri, ngubengi awak kanthi apik, kita tansah sinau saka sing paling apik.

Siap tuwuh lan nuduhake kualitas sampeyan karo sing ana ing sekitar sampeyan?

maca  Carane nggawe kekurangane kekuwatan?