Print Friendly, PDF & Email

Ce tutorial gratis evokes kemungkinan beda saka incrementation (nambah dina kerja, taun, nambah format, seri kanthi interval sing pas ...) ing Excel. Kursus iki dijupuk saka kursus latihan "Essentials of Excel: mastering the basics - Part 1/2".

Aku tetep kasedhiya ing lounge dhukungan kanggo mangsuli pitakon sampeyan tambahan bebarengan karo Excel.
Tutorial apik!

 

 

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Koleksi Fisika: 5- Fisika Modern