Print Friendly, PDF & Email

MOOC - Kain bantuan internasional ditondoi dening kegiatan simulasi parlementer. Sawise modul ing "arsitektur sepindah" lan "bantuan ing pitakonan" ngendi kita bakal utamané njawab loro pitakonan (apa bantuan pembangunan kalebu? Apa bantuan wong adoh liyane?), Disaranake sampeyan '' sinau lan reformulate ing panitia , kanggo 4 minggu, artikel saka tagihan tabled dening Pemerintah Republik fiktif Hopeland ngarahke ing reformasi kawicaksanan bantuan pembangunan resmi.

Kanggo mbantu, sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo ketemu ing MOOC iki pesawat saka peneliti lan profesional ing lapangan (liwat kapsul video dinamis).

Kajaba iku, sampeyan uga bakal duwe akses menyang seri sumber bibliografi lan tips maca sing ngatasi masalah kasebut.

Notebook kanggo ngrampungake uga bakal mbantu sampeyan target perwakilan, kapercayan babagan pitulung lan nggambarake kemajuan sampeyan.

maca  Tujuan kanggo sukses: dadi siswa super!