Print Friendly, PDF & Email

Ringkesan: Panuntun sumber paling apik kanggo sinau basa Jerman.

 


                                                                                                                                   Apik! Isih mikir carane sampeyan bakal sinau basa Jerman?

Basa sing dipituturake jutaan pamicara 100 ing Eropah, nyebabake basa sing paling dianggo ing EU. Iku minangka basa resmi saka pitung negara kayata Jerman, Austria, Liechtenstein, Swiss, Luksemburg, Belgia lan wilayah Tyrol Kidul. Saliyane diucapake ing belasan negara tanpa basa resmi.

Jerman minangka salah sawijining kakuwatan gedhe ing donya lan nduweni peran kunci saka perspektif politik lan ekonomi. Ngomongake basa iki kudu kabuka kanggo keragaman budaya sing apik sajrone nawakake kesempatan bisnis lan bisnis ing akeh negara Eropa.

Saiki, nguasai basa Jerman minangka kudu kanggo donya profesional, bisa mbukak lawang kanggo karir panjenengan, utamané nalika sampeyan ngerti manawa perusahaan internasional duwe markas ing negara-negara Jerman. Lan kanthi apik saka sekolah menengah, basa Jerman iki wis diusulake minangka sekolah basa kapindho. Saliyane manfaat kasebut, bakal migunani kanggo lelungan lan kanggo ngrembug sajrone mangsa sampeyan, ing Alsace lan Moselle sing nganggo basa Jerman!

Minangka wong Prancis, ngerteni basa kaya Jerman ora gampang, utamané nalika wong nggunakake basa Latin. Upaya ora paling cilik, nanging bakal banget bermanfaat sakwise. Kita wis nggabungake pandhuan lengkap kanthi sumber daya lan tips kanggo mbantu sampeyan sinau basa ing tanah air Goethe.
Sampeyan bakal bisa njelajah kabeh sumber daya ing web sing perlu kanggo sinau basa Jerman ing artikel sing lengkap lan gampang dibaca.

Pilihan macem-macem sing bakal cocog karo everyone: pamula, tingkat menengah utawa sing luwih dhuwur!
Liwat layanan sing dibayar utawa layanan gratis: blog paling apik, aplikasi seluler, video, podcast, situs khusus, sampeyan bakal duwe kabeh kunci ing tangan kanggo miwiti latihan ing otonomi lengkap.

es ist weg!

 


 

 

Nggoleki situs sing macem-macem lan lengkap sing bakal ngidini sampeyan ndemek kabeh aspek basa (maca, nulis, Nggoleki situs sing macem-macem lan lengkap sing bakal ngidini sampeyan mangerteni kabeh aspek basa kasebutkosakata, ekspresi, gramatika, lan liya-liyane.)

Pilihan saka situs web lengkap lan profesional sing ana ing web!
Awake dhewe milih kanggo milih cara sing beda-beda ing macem-macem format: blog, situs khusus lan koperasi, majalah, kamus, situs profesional. Njelajah lan sinau kanthi maneka warna cara: konjugasi, kosakata, grammar, bacaan. Sumber daya iki bakal ngidini sampeyan kanthi gampang nyasarkekake nganggo basa Jerman kanthi cara sing luwih maju lan profesional kanthi kapercayan.

BBC Learn German :
Situs resmi BBC duweni sumber daya online sing gratis lan akeh kualitas pengajaran. Ana apa wae kanggo kabeh raos, pemula lan tingkat penengah; grammar, vocabulary, ekspresi, media kayata radio, TV, video, majalah. Praktis, banget lengkap, BBC tetep pangkat serius lan profesional ing bidang pembelajaran basa.

Deutsche Welle :
Fokus ing situs iki yaiku Deutsche Welle, layanan penyiaran internasional ing Jerman, sing ngidini kabeh program gratis lan modul sing apik banget.
Pilih tingkat, pemula utawa luwih pengalaman, uga jinis mesthi sampeyan pengin: latihan, video, podcast, utawa lembar kerja kanggo dicithak. Platform sing lengkap iki bakal ngidini sampeyan nemokake lan / utawa nggabungake level sampeyan.

Tur cepet ing kursus sing bakal nggawe sampeyan maju kanthi cepet:

Mission Berlin :
Nggoleki Jerman liwat seri polisi sing sugih banget ing tingkat (level A1).

Radio D :
Kursus audio ing pirang-pirang episode kanggo mbantu para murid sinau kanggo pangrungon ngrungokake (tingkat A1 / A2).

Deutsch Interaktiv :
kanggo pembelajaran otonomi: Latihan 30 kanthi latihan, tes lan lembar kerja. Sampeyan kudu menehi pitutur kanggo kursus kasebut. (Tingkat A1, A2, B1).

Deutsch - warum nicht :
Petualangan saka Andreas, mahasiswa jurnalistik. Playful, kursus iki dumadi saka papat seri 26 pawulangan karo latihan, dialog lan urutan audio kanggo ngundhuh. Iki ditrapake kanggo pamula lan siswa sing luwih maju. (Tingkat A1, A2, B1).

Wieso Nicht :
Koleksi koleksi saben dinten ing Jerman, Austria, lan Swiss adhedhasar klip audio. Ora kaya ngendhihake awakmu ing urip wong sing ngomongake basa Jerman!
Iki ngarahake para siswa sing maju (level B1).

Basa lernen karo Jojo :

Seri sing ngandhani petualangan saka Brasil sing enom tekan Cologne. Sinau kanthi nyusul episode 33 (tingkat B1, B2).

Marktplatz :

Kursus ekonomi Jerman sing bakal sampeyan sinau istilah khusus, kriya leksikal lan ungkapan idiomatik babagan finance, commerce, marketing.
Kanggo ngetutake, siji kudu duwe basis apik B2.

Loecsen :

Situs iki bisa disamakan karo buku frasa!
Sampeyan bakal menehi kesempatan kanggo sinau utawa ngowahi ekspresi utawa tembung penting ing saben dinten. Diklasifikasikake miturut topik lan saka sing paling dhasar kaya "hello" nganti ukara kaya "apa sampeyan pengin bengi iki?" », Sampeyan bakal duwe dhasar! Cocog kanggo cepet-cepet nginep sajrone basa Jerman.

Ekstra sithik: PDFs lan file MP3 sing bakal diunduh (kanthi biaya).

Goethe Institut :

Institut budaya Republik Federal Jerman aktif ing sedaya nagari. Platform menehi sumber daya kanggo wong-wong enom sinau basa Jerman: latihan ing tingkat, dokumen, video, chatting lan forum kanggo ijolan lan latihan Jerman karo siswa liyane. Uga ngidini kanggo mlebu ujian lan ninggalake interkultural pendidikan pertukaran ing Jerman.

maca  Sinau migunani Cina - cara Ultra efisien lan gratis

Gampang Jerman  :

Komunitas penting 4 yuta pangguna Internet, diakoni kanggo kursus sing lengkap lan nyenengake! Situs koperasi gratis sing nyata sing nyedhiyakake akeh latihan (tes, grammar, ejaan, kosakata, audio), digawe dening pangguna lan divalidasi dening pangripta situs. Piranti liya kalebu forum diskusi lan sampeyan bakal nemokake kabeh jawaban kanggo pitakon sampeyan. Kesempatan sing apik kanggo ngapikake awak saben dinane nalika seneng-seneng.

Kursus bahasa inggris :
Situs sing komplit kanggo sinau online, thanks kanggo kursus pengucapan, dekstriksi, kosa kata, kriyo, bangunan ukara ... tambang lan informasi sing apik banget. Sampeyan uga bakal nemokake bagean video kanggo kursus online interaktif. Uga nduweni saluran YouTube sing apik banget kanggo mbantu sampeyan.

Deutsch Info :
Platform 3 ing 1 amarga fokus ing pembelajaran basa, budaya lan pangguna internet. Pancen sampeyan bakal nemokake kursus kanthi kabeh tingkat, pawulangan, latihan tata bahasa, audio lan video, forum multibahasa kanggo dibagi karo komunitas siswa kaya sampeyan, lan kamus. Situs iki nawakake cara modern lan lengkap, lan uga menehi informasi praktis babagan urip lan kerja ing Jerman lan Austria. Mesthi salah sawijining situs paling lengkap!

Orthografietrainer :
Situs sing ditulis ing basa Jerman lan kanggo sing nguasai. Kapentingan saka situs iki yaiku sing bakal mbantu sampeyan minangka jeneng nuduhake kanggo ngeningake kawruh sampeyan ing ejaan.

Sampeyan bakal nemokake akeh latihan, kanthi penjelasan, kanggo nglatih sampeyan nganggo basa sing apik.

Vocabulix :

Boten luwih penting tinimbang ngembangake kosakata siji supaya sukses nganggo basa asing. Situs iki minangka portal latihan sing sampurna kanggo sinau akeh kosakata kosakata Jerman ing gambar.
Sampeyan duwe pilihan antarane sawetara tingkat (V1 V2 V3), paling, yaiku sajrone latihan sampeyan bisa ndeleng kemajuan lan nilai sampeyan entuk.

tembung :

Organisasi sing diakoni khusus ing linguistik luwih saka 30 taun. Nuduhake majalah online sing darmabakti kanggo sinau basa Jerman: pandhuan praktis, tes online, tips bahasa kanggo latihan konjugasi, kosakata lan tata bahasa. Majalah iki, sajrone artikel, ngemot lembaran kosa kata lan latihan liyane. Sampeyan bakal nemokake rumus beda ing wangun paket kayata kertas + paket digital kanggo nlatih sampeyan mangerteni Jerman lan nambahake sebutan sampeyan. Rumus sing diajokake kabeh dibayar, sampeyan mung kudu ndhaftar ing wilayah anggota lan ngisi barang sampeyan.

Scholingua :

Pelatih konjugasi sing bener, lan kita pancene kudu sinau basa anyar! Iki nyedhiyakake tabel konjugasi lan ngidini sampeyan praktikake konjugasi luwih akeh tinimbang kriyo 10 000 ing basa Jerman nalika nggayuh informasi migunani (terjemahan, sinonim, conto, lan liya-liyane).

 


 

Asimilasi basa kanthi pilihan video lan podcast

 

Assimilate basa kanthi saé à pilihan saka video lan podcast

Kanggo pengeling-eling visual lan pendengaran, bagean iki bakal kepenak.
Sampeyan bakal nemokake video lan podcast sing paling apik sing kasedhiya ing web. Iku cara apik banget kanggo sinau basa kaya Jerman sing ora tansah gampang kanggo kita Perancis. Dadi ing kasus kasebut ora ana sing kaya mengkene kanthi cara sing nyenengake lan interaktif. Sampeyan bisa sinau ing ngendi wae lan kapan wae sampeyan pengin.

Tembung tombol: video, podcast lan saluran YouTube kanggo nglatih sampeyan ing basa Jerman.
Sinau beda karo fluidity lan ease!

Lindenstrasse :
A seri kultus lan Jerman kanggo sinau? Sampurna kanggo mbantu nggabungake prinsip nalika ngalami seri Jerman sing ora ala. Sampeyan bakal nduweni akses menyang kabeh episode ing video lan bakal bisa langganan podcast.

Kubus :

Platform sing digawe ing Goethe-Institut, adhedhasar video budaya saka 2003 kanggo 2007.

Luwih saka patang puluh video ing format cendhak (udakara limalas menit) sing nyritakake kedadeyan lan fenomena sosial, budaya lan politik ing Jerman. Video kasebut diiringi teks sing mbantu sampeyan njlentrehake subyek lan konteks kasebut.

Deutsch Online Lernen :

Saluran YouTube apik banget karo akeh video (babagan rong puluh pelajaran) babagan kosakata, tata bahasa, lan liya-liyane. Video wis rampung lan ngijini sampeyan apik ing pembelajaran Jerman.
Ana uga situs web ing ngendi sampeyan bisa nemokake kabeh pawulangan lan video.

Saluran YouTube Sonja Hubmann :

Akeh video sing apik banget! Sonja nawakake pelajaran subtitle. Suwun, dheweke menehi pelajaran ing Perancis subtitle Perancis. Video-mu sing dibangun kanthi apik lan nggawe sampeyan pengin nonton lan mulane sinau!

Akademi Jerman Versailles 11 :

Situs web Akademi Versailles, cocog banget kanggo sinau basa Jerman, nawakake uga game lan kursus liyane, macem-macem podcast kanthi macem-macem tema kayata: karnaval, tur mandhiri ing Istana Versailles, tema kerja utawa pesta ...

Audio-Trainer :

Digawe dening La Deutsche Welle, Audio-trainer ngidini sampeyan browsing file audio sing ditujokake kanggo level A1 lan A2! 100 pelajaran kosakata dhasar sing cilik, tepat, migunani ing saben dinane lan bakal ngidini sampeyan bisa logat!
Apa sing menarik iku kemampuan kanggo ngundhuh kursus kasebut ing MP3 utawa PDF, cukup beda-beda nikmate audio!

Grüße aus Deutschland  :

Platform podcast ing Jerman, kanthi maneka tema, digawe dening Institut Goethe. Ngapikake katrampilan basa lan kawruh babagan Jerman kanthi episode-episode nyenengake 60! wiwit kabeh iku ing basa Jerman. Supaya sampeyan bisa ngerti kabeh sing wis dirungu, sampeyan bisa ngundhuh kabeh naskah podcast minangka file PDF.

Deutsch für Euch :

Saluran basa Inggris karo pelanggan 200 000, sing diusulake dening Katja, guru sing kebak humor. Alternatif sing apik kanggo sinau Basa Jerman nalika nguatake Basa Inggris.

Tujuan utama saluran iki kanggo nyedhiyakake penjelasan gramatikal lengkap lan diakses kanggo kabeh!

Slow German :

Various Podcast, karo subtitle Jerman ing YouTube digawe dening Annik Rubens lan sing ana wiwit 2007. Tujuane kanggo nyedhiyakake latihan pangerten kanggo para murid Jerman ing ndonya.
Sampeyan bisa ngakses konten premium, kasedhiya ing www.slowgerman.com.

maca  Sinau Rusia kanthi gratis lan cepet

 


 

Entertain kanggo sinau kanthi gampang

 

Entertain kanggo sinau kanthi gampang

Lan yen kita ngowahi cara sing sethithik sinau kanggo seneng-seneng? Cara apik kanggo nggabungake hiburan lan sinau! Kita wis nyathet pirang-pirang sumber sing bakal nyenengake luwih saka siji: game, lagu, video, kuis, jaringan sosial ... kene kita! 

Jerman ist Good :

Kaca sing digawé dening guru Jerman, banget disedhiyakake amerga nyedhiyakake game meh 200 kanggo nyampurnakake basa Jerman: game tembung, dongeng, game interaktif ing tema tartamtu ... sampeyan duwe sesambungan.

Babadum :

Situs sing becik kanggo nggabungake lan sinau kosakata dhasar. Cara iki mung kanggo muter nganggo tembung ing basa 14, kalebu basa Jerman. Sampeyan wis ngucapake saben tembung diwenehake marang sampeyan.

Lernabenteuer Deutsch :

Aplikasi gratis sing nyenengake kanggo iPhone, iPad lan Android sing digawe dening Goethe Institut. Rahasia "sky disk" minangka "game serius" sing nyenengake banget ing basa Jerman, sing ditujokake kanggo level A2. Iki minangka game petualangan sing ngidini sampeyan nambah ilmu babagan basa Jerman, kanthi ngulandara kanthi nyenengake nalika nyoba ngrampungake teka-teki sing bakal ora preduli!

Hangman24 : Mung versi Jerman sing digantung! Siapake gajih!

Sprichwörter Quiz  :
Quizz secara eksklusif ing basa Jerman lan ngidini sampeyan nguji kawruhmu ing wawasan Jerman.

Deutsche Welle  :

Saliyane situs iki, sampeyan bisa uga sinau basa Jerman kanthi cara sing beda: Nonton lan nonton klip hip hop Jerman, musik sing paling populer, sing bakal mabur karo generasi anyar. A campuran pembelajaran musik lan budaya Jerman!

Speaky :

Aplikasi seluler sing kasedhiya ing iTunes lan GooglePlay. Speaky minangka komunitas pertukaran basa global. Kaya jaringan sosial, sampeyan bakal sinau basa karo wartawan lan sampeyan bakal mulang basa pribumi.
Adhedhasar pitulung lan ijol-ijolan, sampeyan bakal bisa pindhah ing arah sing padha kanthi ngobrol kanthi audio utawa video telpon.
Cara anyar sinau nalika nggawe kanca ing saindenging jagad.

busuu :

Komunitas maya liyane minangka app seluler lan kasedhiya ing iTunes lan GooglePlay. Sinau basa Jerman kanthi beda: Saliyane ing pertukaran lan bantuan kabeh anggota masyarakat, sampeyan bakal nduweni akses menyang kelas interaktif lan bantuan saka kabeh anggota masyarakat.

Sawetara kursus kudu dibayar.

My exchange language :

Salah siji situs sing pisanan adhedhasar pertukaran masyarakat kanggo tujuan sinau basa. Iki ndadekake komunitas gedhe banget, nanging kanthi antarmuka sing rada lawas. Iku ngidini sampeyan cocog karo kanca saka saindhenging donya kanggo tujuan sing sinau basa lan kosok balene! Wektu kanggo ketemu Jerman!

 


 

Nyampurnakaké aksen lan olahraga supaya katon kaya lokal asli

 

Sampurna aksen lan sepur-sampeyan katon kaya lokal asli

Aja padha sumelang, logat kasebut dilengkapi latihan! Sanajan nyatane Jerman katon rumit amarga aksen sing beda banget karo kita, sampeyan bisa nyampurnakake nganti sampeyan duwe aksen Jermanik sing sampurna! Tujuane: supaya sampeyan ngerti kabeh lan ngomong kanthi tenang. Sampeyan mung butuh sumber daya sing pas lan wis tekan kene!

Forvo German  :

Situs sing ndhaptar meh kabeh tembung 130 000 lan sing ngidini sampeyan nambah pronunciation sampeyan. Cara iki mung adhedhasar sebutan tembung-tembung sing dicathet dening pangguna lan komunitas forvo. Cukup ngetik tembung sing dikarepake ing bar telusuran lan mesin telusur bakal nggawa rekaman sing beda-beda, asring karo sawetara logat miturut negara lan wilayah.

Pitakon apik banget kanggo mangerteni carane ngucapake swara lan tembung ing basa Jerman.

Düden :

Situs sing ana gandheng cenenge karo kamus rampung ing basa Jerman. Iki nyedhiyakake definisi tembung Jerman, nekanake sebutan lan frekuensi penampilan ing basa Jerman. Sampeyan uga bisa tuku kamus tambahan ing sawetara topik tartamtu.

Lexilogos :

Pandhuan banget praktis lan migunani sing ngidini sampeyan ngerteni dasar-dasar pengucapan Jerman. Gampang banget, sampeyan ngetik tembung ing Jerman ing bar telusuran lan pungkasanipun sampeyan milih ing sisih tengen macem-macem situs sing diusulake kanggo ngrungokake ucapan kasebut. Sampeyan malah duwe pilihan lan sampeyan bisa seneng-seneng mbandhingake.

Goethe verlag :

Situs sing nyenengake sing ngidini sampeyan ngakses akeh pronunciations tembung, miturut tema sing beda: bandara, kebon binatang, bioskop, dll. Wis rampung ing basa Inggris, nanging gampang banget kanggo ngerti kanggo wong sing ora ahli ing basa Inggris. Sampeyan uga duwe kesempatan kanggo tuku buku khusus ing buku audio khusus Jerman (Prancis-Jerman).

Pandhuan basa :

Fungsi ganda cerdas amarga pandhuan iki swara. Sumber daya sing migunani banget kanggo ngidini sampeyan ngrungokake ucapane tembung, lan uga sinau kosakata dasar (ekspresi, angka, lan alfabet) ing basa Jerman.
Sampeyan kabeh kudu nglebokake kursor ing tembung utawa frasa kanggo ngrungokake pronna kasebut. Sampeyan uga duwe kesempatan kanggo njupuk tes online kanggo ndeleng learning sampeyan berkembang.

 


 

Sinau kanthi nggunakake seluler kanggo app kanggo smartphone sampeyan

 

Sinau kanthi nggunakake seluler kanggo app kanggo smartphone sampeyan

Nomadisme lan mobilitas kanggo sinau ing ngendi wae.
Kita wis nemokake sampeyan aplikasi seluler sing paling apik, sing kanggo tingkat pamula sing fokus ing kosa kata, nanging uga kanggo tingkat luwih maju (A1 / A2), bakal nggawa sampeyan sinau kanthi cepet, saka ngendi wae lan ing dadi otonomi. Saka saiki, njupuk guru Jerman ing kanthong sampeyan. 

Deutschtrainer A1  :

Aplikasi penerjemah saka Institut Goethe, situs kanggo latihan kosakata lan struktur ukara dasar kanthi nindakake latihan, Crosswords lan game kanggo IOS lan Android (level A1). 

Spektrum  :

maca  Pedoman Resource Best Kanggo Learn Spanish

Aplikasi anyar sing bisa diunduh gratis uga dikembangake dening Goethe Institute sing ngidini sampeyan sinau basa Jerman liwat "kutha tembung". Mula ing wujud game lan interaktivitas karo pemain liyane, sampeyan bisa sinau lan memperkaya kosa kata kanggo level A1 / A2.

Duolingo :

Sinau ajeg lan menit 5 sedina! Maneh app wis diselehake ing ndhuwur kita, amarga misale jek nomer aplikasi 1 dipilih dening pangguna internet ing syarat-syarat sinau basa!

Nyenengake lan minangka game video amarga sistem bonus, menehi sampeyan piwulang sing beda-beda sing nggawa sampeyan tembung anyar saka kosakata sawise tema kasebut. Ngrungokake, maca lan nulis miturut latihan lan saben pelajaran sing sukses njamin sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang tingkat sabanjure. Cara iki adhedhasar latihan terjemahan.

tandem :

Laku basa Jerman karo wong saka sak ndonya! Interaktif lan basis minangka komunitas basa, app ngidini sampeyan ngganti lan komunikasi karo panganggo liya ing wangun pesen cepet utawa pesen swara. Sampeyan uga bakal nduweni akses menyang piranti kanggo mbenerake lan nerjemahake basa kasebut.
Sampeyan bisa sinau basa Jerman karo wong saka Jerman nalika wong iku bakal sinau basa Prancis karo sampeyan. Babagan 2 jembar pangguna sing saling ngrewangi, cara sing apik kanggo mbiyantu ijol-ijolan budaya lan uga sinau basa Jerman. Kita uga appreciate kamungkinan duwe akses kanggo tutors kasedhiya kanggo sinau intensif.

Pangeling:

Aplikasi iki apik kanggo miwiti! Metode: "pengulangan jarak", yaiku sinau tembung kosakata kanthi yakin ora bakal lali. Kaya jenenge, "Memrise", ngidini sampeyan ngeling-eling tembung lan ukara, amarga luwih saka 200 kursus sing digawe para ahli, milih wangsulan sing bener saka dhaptar sing bakal dipikolehi ing pungkasan saben sesi lan bakal ngidini sampeyan ngetutake tembung sing paling angel kanggo sampeyan sinau. Lacak statistik sampeyan lan sinaoni kapan wae kanthi mode offline. Aplikasi cerdas sing ora bakal mbuang-buang wektu sampeyan. 

Quizlet :

Layanan pendidikan online saka Amerika Serikat, ing endi luwih saka 30 yuta siswa lan guru nggunakake saben wulan. Adhedhasar cara 'pengulangan jarak' sing padha, aplikasi iki minangka cara anyar kanggo sinau. Interaktif banget, sampeyan bisa nggoleki ing 214 dhaptar utawa mung nggawe dhaptar kanthi nambah istilah lan definisi. Ngatur diagram pembelajaran sampeyan dhewe, sampeyan wis biji lan sampeyan bisa nambah nilai kanthi sinau nganggo kertu, game lan kegiatan liyane. 

Roket Basa :

Thanks kanggo aplikasi iki, utamane sampeyan praktikake basa lisan. Latihan kasebut ana ing wangun audio: sampeyan ngulang tembung utawa dialog liwat rekaman sing nggawe dhewe kanggo ngetutake evolusi. Sampeyan uga bisa ngundhuh pawulangan ing ponsel supaya sampeyan bisa ngakses tanpa nganggo aplikasi kasebut. Yayasan apik banget amarga wis jam luwih saka jam 60 piwulang audio interaktif, kursus bahasa lan budaya, pangenalan swara sing ngijini sampeyan nambah pratekan panjenengan babagan ewonan ukum lan uga pawulangan nulis.

Sampeyan duwe opsi nduwe akses premium kanggo ngakses kabeh latihan. 

PowerVocab :

Aplikasi nyenengake sing nganggo tembung! Pancen, aplikasi sing apik banget kanggo wong-wong sing seneng scrabble, Tembang macapat, digantung utawa game liyane. Teknik sederhana, nanging efektif: tembung diwenehi ing wangun peta lan sampeyan kudu milih definisi sing bener.
Sampeyan bakal mbantu sampeyan kanggo ngeningake pengetahuan sampeyan babagan basa nalika mbangun kosa kata sing kuat lan langgeng, amarga uga ngandhut kamus kanggo tembung-tembung angel. Cara sing apik kanggo sinau!
Thanks kanggo pilihan loman sampeyan pungkasanipun duwe kabeh sumber daya sing perlu kanggo learning Panjenengan! Aja nggawe basa Jerman sing angel banget!

 


 

 Awak anakmu sing paling enom

Awak anakmu sing paling enom

Nyedhiyani Jerman kanggo anak-anak saka umur sing enom banget. Kita sumurup, yen dhasar-dhasar kasebut digawé enom, supaya entuk manfaat saka situs web lan aplikasi seluler sing beda kanggo nyedhiyakake program pembelajaran Germanik.
Playful lan kreatif, alat kasebut bakal dadi cara sing apik kanggo sinau, lan komplementer sekolah.

Teddylingua :

Situs ing Jerman khusus kanggo sinau basa Jerman dening bocah-bocah cilik. Akeh game, lagu lan aktivitas sing bakal nggawe wong seneng basa Jerman!

Steph Raymond :

A blog sugih sumber wiwit wiwit dina iki luwih akeh tinimbang latihan kuliah 1000 kanggo sinau basa Jerman. Latihan khas: leksikal, gramatika, pronunciation utawa peradaban karo tema saben dina. Sampeyan bisa milih miturut level kelas sampeyan (saka utami kanggo 3ème LV2).

Educa languages ​​children :

Platform khusus kanggo metode basa asing kanggo bocah umur 3 nganti 11 taun. Situs sing lengkap kanthi akeh sumber pendhidhikan kanggo sinau basa Jerman. Umume materi pendhidhikan sing ditawakake dikenani biaya: DVD, buku, CD, majalah, sajak nursery lan game pendhidhikan.

Kathah-kathah bilingual awakening piwulang lan Learning Jerman gampang lan nyenengake ing ngarep! 

Bantuan ing Jerman  :

Situs sing digawe dening S. Renonte khusus kanggo siswa sekolah menengah.
Iki kalebu sawetara lembar bantuan ing basa Jerman, adhedhasar revisi tata bahasa, kosakata, kriya, kabeh iki utamane kanggo ujian BAC.
Sawetara sejarah, sebutan lan budaya uga ana ing situs iki.

junior  :

Majalah online kanggo bocah-bocah. Amarga iku kabeh digawe ing basa Jerman, luwih becik yen anak-anak wis duwe tingkat kosa kata sing apik. Majalah iki bakal mbantu wong-wong mau nggabungake luwih akeh kosakata lan ing sisih liyane kanggo ngolah!