Print Friendly, PDF & Email

La bonus daya tuku sing luar biasa, jarene Premium "Macron", diumumake ing Desember 2018 kanggo ngatasi nesu saka klambi kuning, wis dianyarake kanggo taun 2020.

Ses conditions de versement ont été assouplies en raison de la crise sanitaire, économique et sociale. Voici ce qu’il faut savoir.

Apa sampeyan entuk bonus?

Ya, anggere sampeyan gegandhengan karo perusahaan utawa perusahaan umum sifat industri lan komersial (EPIC) utawa sifat administratif (EPA) kanthi kontrak kerja ing tanggal pambayaran, sampeyan bisa nampa, lan iki, manawa sampeyan ana ing CDI, CDD, full-time utawa part-time, sementara, sing duwe kontrak magang utawa kontrak profesionalisasi, lsp.

Nanging, perusahaan bisa uga menehi bonus kanggo karyawan sing upah ing sangisore langit-langit tartamtu.

Apa perusahaan sampeyan kudu mbayar sampeyan?

Ora, bayarane sukarela. Keputusan kanggo mbayar bisa uga persetujuan perusahaan utawa keputusan sepihak dening perusahaan.

Boten kados

maca  29 Juni 2020 Seragam nawakake rencana pemulihan kanggo para anggotane Kanggo ndhukung sampeyan aktif maneh kegiatan, Seragam dikerahkan kanggo ndhukung program studi kerja lan mungkasi krisis.