Print Friendly, PDF & Email

INFILE FAMILY FILE - Kanthi ati-ati, nalika krisis kesehatan amarga pandemi Covid-19, Matignon ngupayakake nguatake hak karyawan tartamtu. Perdana Menteri, Jean Castex, ngandhani, kanthi rong keputusan tanggal 12 Februari diterbitake dina sabanjure menyang Koran resmi, misi kanggo rong anggota parlemen saka mayoritas kanggo nggarap "Kondisi pangembangan macem-macem bentuk organisasi pegaweane pegawai ing tugas cekak". Konco judhul dawa iki, ndhelikake kepinginan kanggo nyiyapake a "Reformasi" dimaksudake kanggo mupangat karyawan ing kontrak panggunaan jangka tetep (CDDU), nuduhake surat pertunangan, sing File Kulawarga dipikolehi, dikirim dening Matignon menyang senator Rassemblement des democrats, progressistes et independants (RDPI) Xavier Iacovelli lan wakil Wakil La République en Marche (LREM) Jean-François Mbaye.

The"Pangecualian" sing dadi CDDU "Ing ukum pegawe Prancis" minangka alat sing kasedhiya kanggo perusahaan"Udakara limalas sektor", ngelingake kepala pamrentah ing surat kasebut. Aturan babagan CDDU nyedhiyakake perlindungan cilik kanggo karyawan: kontrak kasebut ditondoi kanthi ora ana premi sing prelu mbebayani, "Kajaba klausa khusus sing diwenehake ing perjanjian kolektif". Kode ing

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  5 faktor utama kanggo sukses sinau basa