Calendly: jadwal prasaja sing wis digunakake dening luwih saka 10 pangguna ing saindenging jagad.

Calendly minangka panjadwal otomatis. Dadi sampeyan ora perlu nulis akeh email utawa nelusuri tanggal sing cocog.

Utamane cocog kanggo organisasi sing kerep ngatur rapat lan duwe akeh fitur khusus:

Jadwal rapat sing penting kanthi cepet lan entuk keuntungan jadwal sing kompetitif.

Ngilangi alangan perencanaan ing saben tahapan siklus penjualan lan tuwuh bisnis sampeyan.

Tuwuh bisnis kanthi nggawe pangeling lan alur kerja, nggabungake karo alat dodolan, lan ngilangi logistik kanggo fokus ing dodolan.

Sawise ngrampungake kursus lan lulus kabeh ujian, sampeyan bakal nampa sertifikat online sing bisa ditambahake menyang resume utawa profil LinkedIn.

Bonne kesempatan!

Terusake latihan gratis ing Udemy→→→

maca  Ngamanake data kanthi kriptografi