Print Friendly, PDF & Email

Adil saka latihan iki kanggo mulang sampeyan ing siji jam carane entuk bathi sakaemail-marketing kanggo ngedongkrak bisnis.

Sampeyan bakal sinau:

  • kanggo nggawe kampanye email saka A nganti Z kanggo komunikasi karo pelanggan utawa prospek. Ngirim buletin utawa promosi menyang wong sing ngerti babagan bisnis sampeyan tetep sesambungan lan ngasilake dodolan.
  • Gawe formulir registrasi kanggo dhaptar kontak supaya gampang ngumpulake email. Ing sawetara klik sampeyan bakal duwe kaca kebangkrutan fungsional.
  • Nglumpukake email kanthi otomatis thanks kanggo lan tanpa nggawe isi anyar ing remet-kaca. Mupangate konten sing wis ana (ebook, kertas putih, lsp.) kanggo njupuk email, nalika tetep tundhuk karo GDPR.
  • Nggawe lan ngirim urutan email otomatis menyang pelanggan. Panggunaan urutan email dibandhingake karo pesen siji ndadekake bisa nambah kontak pelanggan karo tawaran sampeyan lan mulane ngembangake dodolan sampeyan.

Pelatihan iki nggunakake platform pemasaran email SMessage. Layanan iki nawakake alat pemasaran email lengkap kanthi otomatis responder lan sistem koleksi alamat email kanthi rega 15 euro saben wulan, sing ndadekake salah sawijining layanan paling kompetitif ing pasar saiki ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Manajer ing lingkungan multikultural