Print Friendly, PDF & Email

Pegawe Perancis rata-rata mbuwang kira-kira seprapat minggu nelusur atusan email sing dikirim lan ditampa saben dina.

Nanging, senadyan manawa kita macet ing kothak surat kita minangka bagean sing apik kanggo wektu, akeh kita, malah sing paling profesional isih ora ngerti carane nggunakake email kanthi tepat.

Jebule, diwenehake volume pesen sing kita maca lan nulis saben dina, kita luwih seneng nggawe kesalahan sing malu, sing bisa duwe akibat bisnis sing serius.

Ing artikel iki, kita wis nemtokake aturan "cybercourt" paling penting kanggo ngerti.

Kalebu obyek sing jelas lan langsung

Conto baris subjek kalebu "Rapat Tanggal Diperbaharui", "Cepet Pertanyaan ing Presentasi Panjenengan", utawa "Saran kanggo Proposal".

Wong asring arep mbukak a email Gumantung ing baris subyek, pilih salah siji sing ngidini para pamaca ngerti yen sampeyan lagi ngatasi masalah utawa masalah bisnis.

Gunakake alamat email profesional

Yen sampeyan nggarap perusahaan, sampeyan kudu nggunakake alamat e-mail perusahaan. Nanging yen sampeyan nggunakake akun email pribadhi, apa sampeyan freelance utawa sampeyan pengin nggunakake sok-sok kasebut kanggo bisnis, sampeyan kudu ati-ati nalika milih alamat iki.

Sampeyan kudu tansah duwe alamat email sing bakal nggawe jeneng sampeyan supaya panemune ngerti persis sing ngirim email. Aja nggunakake alamat email sing ora cocog karo karya.

Mikir kaping pindho sadurunge ngeklik "balesan kabeh"

Ora ana sing pengin maca email saka 20 wong sing ora ana gandhengane karo dheweke. Nglirwakake email bisa dadi angel, amarga akeh wong sing nampa kabar babagan pesen anyar ing smartphone utawa ngganggu pesen pop-up ing layar komputer. Aja ngeklik "balesan kabeh", kajaba sampeyan mikir kabeh anggota dhaptar kudu nampa email.

maca  Layang conto kanggo njaluk nampa slip gaji sampeyan

Kalebu pemblokiran tandha tangan

Nyedhiyani maca karo informasi babagan sampeyan. Minangka aturan umum, tuduhake jeneng lengkap, judhul, jeneng perusahaan lan informasi kontak, kalebu nomer telpon. Sampeyan uga bisa nambah sawetara iklan kanggo dhewe, nanging ora lunga adoh karo ucapan utawa ilustrasi.

Gunakake font, ukuran, lan warna sing padha karo sisa email.

Gunakake salam profesional

Aja nggunakake ekspresi santai lan akrab kayata "Hello", "Hi!" Utawa "Carane sampeyan?"

Sifat santai ing tulisan-tulisan kita ora kena mangaruhi salam ing email. "Hi!" Apa ucapan sing ora resmi lan umume, mesthine ora digunakake ing kahanan kerja. Gunakake "Hello" utawa "Good evening" wae.

Gunakake poin seru kanthi moderat

Yen sampeyan milih nggunakake titik exclamation, gunakake mung siji kanggo ngetokake semangat sampeyan.

Wong-wong kadang-kadang njaluk duka lan sijine sawetara tanda seru ing mburi sentences. Asile uga arang banget emosional utawa durung tuwa, titik seratan kudu digunakake kanthi teliti sajrone nulis.

Ati-ati karo humor

Humor bisa gampang ilang ing terjemahan tanpa nada bener utawa ekspresi wajah. Ing tukar profesional, luwih becik ninggalake humor metu saka email, kajaba sampeyan ngerti panampa kanthi apik. Kajaba iku, soko sing sampeyan pikir lucu ora bisa kanggo wong liya.

Ngerti manawa wong saka budaya sing beda ngomongake lan nulis kanthi cara sing beda

Komunikasi sing elek bisa gampang amarga beda budaya, utamane ing wangun ditulis nalika kita ora bisa ndeleng basa awak liyane. Atur pesen sampeyan menyang latar mburi budaya panampa utawa gelar kawruh.

maca  Cara paling apik kanggo nulis surat profesional kanthi apik 

Iku apik kanggo mbudidaya supaya budaya sing kontekstual (Jepang, Arab utawa Cina) pengin ngerti sampeyan sadurunge nglakoni bisnis karo sampeyan. Akibaté, umum para karyawan ing negara kasebut supaya luwih pribadhi ing tulisan kasebut. Saliyane, wong-wong saka budaya kontrophitik (Jerman, Amerika utawa Skandinavia) seneng banget kanthi cepet.

Mbaleni email sampeyan, sanajan email ora kanggo sampeyan

Iku angel kanggo njawab kabeh email sing dikirim kanggo sampeyan, nanging sampeyan kudu nyoba. Iki kalebu kasus ngendi email iki sengaja dikirim kanggo sampeyan, utamané yen pangirim wis nunggu jawaban. Jawaban ora perlu, nanging label apik kanggo email, utamané yen wong wis makarya ing perusahaan utawa industri sing padha.

Wangsulan conto: "Aku ngerti sampeyan pancen sibuk, nanging ora ngira sampeyan pengin ngirim email iki marang aku. Lan aku pengin menehi ngerti supaya sampeyan bisa ngirim menyang wong sing bener. "

Deleng saben pesen

Kesalahan panjenengan ora bakal dilalekake menyang panampa email sampeyan. Lan, gumantung ing panampa, sampeyan bisa nyoba kanggo nindakake.

Aja ngandelake dermaga ejaan. Maca lan bacane maneh email kaping pirang-pirang, luwih apik, sadurunge dikirim.

Tambah alamat email pungkasan

Nggawe kanthi ora sengaja ngirim email sadurunge wis rampung nulis lan mbenerake pesen kasebut. Malah nalika nanggapi pesen, iku apik kanggo mbusak alamat panampa lan masang mung nalika sampeyan yakin pesen wis dikirim.

maca  Saben panampa duwe formula sopan sing cocog!

Priksa manawa sampeyan wis milih panrima sing bener

Sampeyan kudu ati-ati banget nalika ngetik jeneng saka buku alamat ing garis "Kanggo" garis email. Iku gampang kanggo milih salah jeneng, sing bisa dadi isin kanggo sampeyan lan wong sing ditampa email kanthi kesalahan.

Gunakake font klasik

Kanggo korespondensi profesional, tansah tetep fonts, warna lan ukuran standar.

Aturan kardinal: Email kudu gampang kanggo wong liya maca.

Umumé, luwih apik nggunakake karakter dot 10 utawa 12 lan font sing gampang diwaca, kayata Arial, Calibri, utawa Times New Roman. Nalika nerangake warna, ireng minangka pilihan paling aman.

Tansah mripat ing nada sampeyan

Minangka lelucon sing ilang ing terjemahan, pesen sampeyan bisa kanthi cepet disalahkake. Elinga yen pawadewan panjenengan ora duwe pitunjuk lan ekspresi wajah sing bakal diwenehi diskusi siji-kanggo-siji.

Supaya ora dingerteni, disaranake sampeyan maca pesen kanthi cepet sadurunge ngeklik Kirim. Yen katon angel kanggo sampeyan, bakal katon hard kanggo maca.

Kanggo asil sing paling apik, supaya nggunakake tembung-tembung sing negatif banget ("kegagalan", "ora becik" utawa "diabaikan") lan tansah ucapake "monggo" lan "matur nuwun".