Print Friendly, PDF & Email

Elisabeth BORNE, Menteri Tenaga Kerja, Pakaryan lan Integrasi, lan Brigitte BOURGUIGNON, Menteri Delegasi sing ngurus Otonomi, dina iki nggabungake operator kohesi sosial lan sosial kanggo njupuk tindakan sing ditindakake ing wilayah iki. Lapangan kerja lan pelatihan kejuruan lan kanggo nggambar prospek ing sektor ing garis depan krisis kesehatan.

Elisabeth BORNE, Menteri Tenaga Kerja, Pakaryan lan Integrasi, lan Brigitte BOURGUIGNON, Menteri Delegasi sing ngurus Otonomi, dina iki nggabungake operator kohesi sosial lan sosial kanggo njupuk tindakan sing ditindakake ing wilayah iki. Lapangan kerja lan pelatihan kejuruan lan kanggo nggambar prospek ing sektor ing garis depan krisis kesehatan.

Sajrone rapat iki, Elisabeth BORNE lan Brigitte BOURGUIGNON ngelingi kudu nggawe lapangan kerja ing sektor kesehatan lan sosial-sosial, amarga tantangane wis tuwa. Menteri-menteri kasebut negasake inisiatif kanggo mbiayai, ing framework saka Prancis Relance, 16000 papan tambahan ing fasilitas kesehatan lan sosial (6000 papan kanggo perawat, 6600 papan kanggo asisten perawat lan 3400 papan kanggo tenaga pendukung pendhidhikan lan sosial).

Kanggo nggedhekake upaya kasebut, Elisabeth BORNE lan Brigitte BOURGUIGNON ngumumake hibah…

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Latihan ing perawatan paliatif