Print Friendly, PDF & Email

Sampeyan browsing web lan ngunjungi kaca produk sepasang sepatu ing situs eCommerce.

Ora let suwe, sampeyan ndeleng sepasang sepatu sing padha ing kabeh panggonan sing sampeyan kunjungi.

Iki minangka kekuwatan Retargeting (utawa target maneh): sanajan sampeyan ora pesen kaping pisanan, sampeyan bakal diwenehi kesempatan liya kanggo nindakake, ing wektu sing luwih gampang kanggo sampeyan.

Ing Masterclass iki, Grégory Cardinale (Ahli ing Pariwara Facebook ™ wiwit 2015), nuduhake sampeyan cara nggawe kampanye retargeting sing dioptimalake kanthi langkah demi langkah.

Kampanye target ulang ngidini sampeyan nambah Bali ing Beban Pariwara (ROAS) kanthi proporsi sing ora ana tandhingane nganti saiki. Iki amarga alat sing saiki digunakake ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Biaya profesional 2021