Print Friendly, PDF & Email

Perusahaan sing ora ngetrapake telework lengkap nalika kegiyatan menehi kontrol risiko dening inspektur tenaga kerja lan, yen ora gelem tundhuk karo langkah iki, denda sing abot. Nanging Menteri Tenaga Kerja negesake pendhidhikan marang para pengusaha rekalitasi, nganggep sanksi mung minangka pilihan terakhir.

Karyawan kudu nglatih teleworking integral nganti "Bisa" kanggo matesi panyebaran epidemi Covid-19. Karsane Emmanuel Macron, ditulis ing pidato tanggal 28 Oktober sing ngumumake kurungan wiwit rong dina mengko lan ditranskripsikake ing protokol kesehatan, ora mesthi dihormati, kaya sing dituduhake ing survey sing dirilis Departemen Tenaga Kerja, Selasa, 10 November menyang sawetara media, kalebu File Kulawarga.

Miturut panliten iki, sing mentas dibiayai lan ditugasake dening Harris Interactive, sajrone minggu 2 nganti 8 November, 52% wong kerja sing ditakokake nuduhake manawa dheweke kerja ing papan kerja 100%, 18% ujar. ngumumake praktik kerja integral, 18% ujar manawa dheweke ngganteni teleworking lan kerja ing ngarsane *. Nanging isih ana

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Gratis: Optimalake SEO seluler sampeyan kanthi 4 langkah