Sampeyan kasengsem karo akun, unsur neraca, lan kabeh sing ana gandhengane karo akuntansi, lan sampeyan pengin ngetutake kursus ing lapangan iki. Nanging, sampeyan wis duwe urip sibuk banget. Kanthi pakaryan utawa magang, bocah-bocah utawa hobi sampeyan, sampeyan ora duwe cukup wektu kanggo lelungan menyang kuliah, kanggo nampa pelajaran teori sing dibutuhake. Apa sampeyan kudu duwe pelatihan akuntansi jarak jauh, lan sabenere ing artikel iki, kita nerangake kanggo sampeyan apa kaluwihan saka cara iki.

Latihan akuntansi jarak jauh: kepiye cara kerjane?

Nduwe dalan sinau nalika nyambut gawe iku soko umum dina. Nanging, alangan sing ditemoni para pekerja nalika ngupayakake kursus tatap muka akeh, lan nggawe dheweke langsung ninggalake gagasan iki kanggo mlebu universitas, utamane:

  • masalah travel related kanggo transportasi lan lalu lintas jams;
  • mismatch antarane jam kelas lan karya wong;
  • nomer panggonan ora dhuwur banget ing Course pasuryan-kanggo-pasuryan.

Untunge, saiki ana cara kanggo sinau saka jarak adoh cocog karo urip sing ditindakake siswa, utamane:

  • pasinaon korespondensi;
  • pasinaon online.

Saliyane, lpasinaon online minangka pilihan sing luwih apik, sing njupuk kauntungan saka pangembangan teknologi lan keuntungan saka Internet. Iki sebabe dadi pilihan sing paling disenengi dening siswa sinau jarak jauh. Mangkono, panyiapan universitas nawakake akses menyang platform kursus online ing akuntansi. Iki menehi kasempatan kanggo entuk gelar ing akuntansi, lan perdagangan sing gegandhengan kayata:

  • asisten akuntansi;
  • akuntan ;
  • akuntan khusus ing keuangan lan akuntansi;
  • asisten akuntansi;
  • Auditor Internal;
  • pakar pajak;
  • Penasehat Keuangan.

Menapa malih, iki kursus kang ing wangun video, utawa PDF, dianyari ajeg dening perusahaan. Iki kanggo mesthekake yen kawruh lan katrampilan sing dipikolehi ana ing agenda, lan ngindhari kesulitan sing dialami siswa sajrone lelungan menyang kuliah. Ing sisih liya, kudu dicathet yen kursus kasebut nyebabake sertifikat lan diploma sing diakoni sing bisa mbantu urip maneh karir utawa malah pangalihan iku.

Apa keuntungan saka akuntansi sinau jarak?

Sinau saka jarak adoh menehi kesempatan kanggo nindakake samubarang ing jangkah sampeyan pengin. Pancen, ora gampang kanggo mimpin urip profesional utawa parenting nalika juggling sinau universitas. Nanging amarga latihan online, sampeyan bakal duwe kemungkinan kursus sing cocog karo jadwal sampeyan.

Kajaba iku, sinau online uga ngindhari kesulitan sing dialami sajrone kursus tatap muka. Utamane perjalanan sing dawa lan jam sing ora cocog antarane pasinaon lan urip diwasa.

Thanks kanggo sinau jarak adoh, sampeyan bakal entuk akses menyang pelatihan kualitas ing akuntansi, lan sampeyan bakal seneng pelajaran liwat aplikasi ing mikropon portabel utawa smartphone. Cara latihan sing fleksibel iki ngidini karyawan bisa nerusake sinau. Iki supaya ngaku posisi sing luwih dhuwur, lan nambah kawruh lan katrampilan tanpa kudu ninggalake posisi saiki.

Pungkasan, elinga yen sampeyan bakal duwe kesempatan kanggo ngubungi guru liwat pesen kanggo entuk jawaban utawa klarifikasi.

Pelatihan akuntansi jarak: sekolah lan MOOC

Kanggo duwe latihan accounting online, sampeyan bakal duwe pilihan antarane sekolah online lan MOOCs.

CNFDI (Pusat Pendidikan Jarak Jauh Nasional)

Sekolah swasta iki, digawe wiwit taun 1992 sing duwe pengalaman 30 taun, duwe luwih saka 150 siswa sing dilatih, kalebu 95% wareg. Ing babagan akuntansi, ngidini sampeyan duwe latihan akuntansi lan manajemen bisnis (cabang A utawa B), akuntansi babagan akuntansi komputer-langit (kalebu: paket langit lengkap).

Sekolah iki dumunung ing 124 Av. du Général Leclerc, 91800 Brunoy, Prancis. Kanggo kontak, nelpon +33 1 60 46 55 50.

MOOC (Kursus Online Terbuka Massive)

Saka basa Inggris, Massive Open balapan online, iki minangka kursus sing bisa diakses sapa wae kanthi ndhaptar. Kursus interaktif iki wis dikembangake dening universitas bergengsi kayata Harvard. Iku nyedhiyakake akses menyang latihan sing luwih murah, lan luwih utawa kurang fleksibel, saliyane lagi kabentuk ing wektu sinau.