Print Friendly, PDF & Email

Kanthi latihan karo IFOCOP, Johanna ora mung entuk katrampilan penting kanggo pakaryan sing anyar, asisten penjualan, nanging dheweke uga (lan sing paling penting) entuk prekara sing isih kurang bisa dheweke idham-idhamake makarya dadi mandhiri: percaya dhiri awake dhewe lan ing kapasitas kanggo nindakake. Ketemu karo wong wadon enom ing TAQUET!

 

Wis cedhak Val d'Oise (95) sing saiki ditemokake Johanna, wanita enom sing dinamis umur 32 taun, dilewati dening IFOCOP, wektu latihan setaun kanggo irama alternasi kasebut. Wiwit lulus saka pelatihan Asisten Komersial, dheweke seneng banget wis miwiti jalur latihan profesional sing bakal ngidini dheweke, taun iki, nindakake proyek sing wis pirang-pirang taun kepungkur. Wis: dadi bos sampeyan dhewe matur nuwun kanggo latihan liberal.

Nanging ayo miwiti saka wiwitan. Sadurunge makarya ing bidang estetika, lan uga duwe latar mburi minangka animator kanggo bocah cilik, Johanna wis nambah pengalaman lan nggawe kesimpulan sing padha saben wektu: kontak manungsa, pertukaran, minangka elemen utama pangembangan profesionale. Nanging dheweke isih kudu golek papan kanggo ngrasakake ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Dhukungan saran karir: sistem Afdas anyar kanggo dhukungan "digawe khusus"