Print Friendly, PDF & Email
  • Ngerti spesifik pelatihan magang lan status magang, kaluwihan lan kekurangane
  • Ngenali latihan lan profesi sing bisa diakses liwat magang
  • Ngerti carane magang nggabungake urip bisnis lan urip mahasiswa
  • Golek kontrak magang

Description

Tujuan MOOC iki yaiku kanggo nemokake kemungkinan sing ditawakake latihan magang ing pendidikan sing luwih dhuwurr. Babagan kabeh komponen sing ngembangake jalur latihan iki.

MOOC nawakake akeh kemungkinan kanggo orientasi lan mbantu siswa sekolah menengah lan mahasiswa nemokake rute latihan kang padha ora banget digunakake kanggo, kanggo bantuan break munggah reproduksi sosial lan mbukak munggah lapangan kemungkinan.

Pelatihan magang ing pawiyatan luhur isih kurang dimangerteni dening para siswa SMA, siswa nanging uga guru. Nanging, pangembangan path latihan iki masalah wigati kang gegayutan karo sawetara komponen.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Transfer hak menyang DIF ing CPF nganti 30 Juni 2021