Print Friendly, PDF & Email

Romain minangka pemuda sing tekad. Pemain olahraga tingkat dhuwur sing duwe lisensi panahan ing Nice, dheweke luwih saka 30 jam seminggu kanggo nyampurnakake katrampilan disiplin, nanging ora lali latihane profesional mbesuk, sing dibayangke ing jagad komunikasi lan transisi ekologis. Dheweke milih Pengalaman IFOCOP kanggo siyap-siyap sajrone 30 minggu… lan ora kliwat targete.

Napa sampeyan milih sinau jarak?

Aku atlit level dhuwur, sing duwe lisensi ing Francs Archers de Nice Côte d'Azur. Latihan mbutuhake kehadiran sing tetep ing pusat persiapan. Dadi pegawean tetep dinane. Ing kahanan kasebut, angel banget kanggo ngrampungake karir olahraga lan pendidikan sing luwih dhuwur sanajan, mesthine saya prihatin karo masa depan profesional. Pelatihan manajer Komunitas jarak sing ditawakake dening Pengalaman IFOCOP duwe kaluwihan kaping pindho: ngidini aku fokus ing target olahraga nalika nyiapake diploma sing diakoni (RNCP - level lisensi) kanthi kecepatanku dhewe. Kanggo kula, iki kompromi sing apik.

Sampeyan wis milih pelatihan Manajer Komunitas.

Persis Nanging aku wis ngrencanakake kanggo nggedhekake cakrawala lan berkembang, kenapa ora, menyang posisi ...

maca  Manajemen proses