Print Friendly, PDF & Email

Ing macem-macem dhaptar lagu sing ditampilake ing YouTube. Tansah miturut model sing padha. Video pambuka sing cekak babagan latihan lengkap ditawakake. Diikuti karo sawetara perangan dawa sing migunani kanggo awake dhewe. Nanging yen sampeyan milih luwih maju. Elinga yen Alphorm minangka pusat belajar jarak sing ngidini pendanaan liwat CPF. Iki tegese, sampeyan bisa ngakses kabeh katalog kanthi gratis sajrone setaun.

Sajrone latihan Powerpoint 2016 iki, sampeyan bakal sinau cara nggunakake fungsi kanggo ngatur gambar lan obyek multimedia lan nggawe grafis kanggo ngoptimalake presentasi, kanthi khusus pemahaman kliping gambar, format video lan swara. . Sampeyan uga bakal sinau cara ngapikake presentasi kanthi nggunakake lan ngatur mode slideshow kanggo nampilake slide PPT kanthi integrasi narasi otomatis. Sampeyan uga bakal bisa ngatur antarmuka Powerpoint 2016 lan bisa kerja bareng ing presentasi PPT 2016.

Kanthi latihan Powerpoint 2016 iki, sampeyan bakal bisa mbagekake presentasi kanthi komentar kanthi narasi lan anotasi. Sampeyan bakal bisa nggunakake kabeh fitur canggih sing ngidini sampeyan nggawe presentasi Powerpoint sing rumit.


maca  Kepiye cara mobilisasi proyek transisi profesional ing konteks pencegahan disintegrasi profesional?