Print Friendly, PDF & Email

Apa sampeyan duwe akun latihan lan pengin latihan ing profesi digital? Kanthi akun latihan pribadi (CPF), sampeyan saiki duwe kemungkinan entuk dana negara. Minangka bagéan saka rencana Prancis Relaunch, kontribusi kanggo hak tambahan kanggo CPF wis disiyapake. Intine karo Layanan-Public.fr.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Pati ing kantor: kompensasi apa?